Nedzirdīgo skaistumkonkursā uzvarējusi Daina Platace (8)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Par Latvijas Nedzirdīgo savienības (LNS) rīkotā meiteņu skaistumkonkursa uzvarētāju žūrija atzinusi Dainu Plataci, informēja LNS.

Nākamajā gadā no 1.jūlija līdz 11.jūlijam Gruzijas galvaspilsētā Tbilisi notiks skaistumkonkurss "Miss World Deaf" (Mis Pasaules nedzirdīgā). LNS saņēma uzaicinājumu no šī konkursa organizatoriem un nolēma dot iespēju arī Latvijas nedzirdīgai pārstāvei piedalīties šajā konkursā.

Aizvadītās nedēļas nogalē Rīgā, kultūras centrā "Rītausma", notika Latvijas nedzirdīgo meiteņu skaistumkonkurss, lai izvēlētos pārstāvi iepriekš minētajam konkursam.

Pasākums risinājās aģentūras "Mis Latvija" pārraudzībā. Tajā piedalījās tikai trīs meitenes: Irīna Kristoforova, Daina Platace un Inga Mauriņa.

Žūrijas komisija aģentūras "Mis Latvija" direktores Intas Fogeles vadībā izvērtēja dalībnieču trīs uznācienus uz skatuves - džinsos un T-kreklā ar nelielu runu, peldkostīmā un vakarkleitā. Meitenes lieliski nodemonstrēja savu skaistumu.

Noslēgumā Fogele sirsnīgi sveica meitenes par drosmīgo soli un izturību. Viņa atcerējās arī, ka bija palīdzējusi noorganizēt "Mis LNS" konkursu 1995.gadā.

Žūrija par LNS nedzirdīgo skaistumkonkursa uzvarētāju atzina Dainu Plataci.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu