Polija anulē vīzas «Putina elles eņģeļiem»

LETA/EHO MOSKVI
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Polija anulējusi vīzas presē pie «Putina elles eņģeļu» palamas tikušās Krievijas prokremliskās motociklistu bandas biedriem, vēsta radio «Eho Moskvi», atsaucoties uz šā kluba pārstāvjiem.

Baikeri grasījušies doties svētceļojumā uz Grieķiju un ceļā šķērsot vairāku Eiropas valstu teritorijas, pastāstījuši kluba «Nakts vilki» pārstāvji.

Tomēr Polija vairākiem kluba biedriem liegusi ieceļot valstī, tāpēc viņiem nācies mainīt maršrutu un uzreiz lidot uz Atēnām.

Šobrīd Grieķijā atrodas daži desmiti «Putina elles eņģeļu», kaut arī sākotnēji bijis plānots, ka viņu būs vairāk par 150.

1.maijā prokremliskā motokluba biedri jau netika ielaisti Polijā no Baltkrievijas teritorijas. Polijas robežsardze toreiz savu lēmumu skaidroja ar Kremļa baikeru draudiem valsts drošībai.

Vēl 30.aprīlī baikeriem ar padomju simboliku tika liegta iebraukšana Lietuvā.

«Nakts vilki» dedzīgi atbalstījuši Krimas okupāciju un Donbasa prokremliskos teroristus.

Krievijas prezidents Vladimirs Putins ir labi zināms «Nakts vilku» atbalstītājs. Viņš vairākas reizes vizinājies kopā ar šīs bandas motociklistiem, braucot ar triciklu - trīsriteņu motociklu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu