Situācija uz Latvijas - Krievijas robežas normalizēsies (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas un Krievijas Starpvaldību komisijas sadarbībai ekonomiskās, zinātniski tehniskās, humanitārās un kultūras sfērā Transporta darba grupā abu valstu delegācijas divu dienu sarunās vienojās par konkrētiem soļiem pastiprinātās kontroles pārtraukšanai uz Krievijas robežas, Financenet informēja Satiksmes ministrijas sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Valpētere.

Darba grupas sanāksmē panāktā vienošanās vieš cerību, ka nākamās nedēļas sākumā situācija uz Latvijas - Krievijas robežas varētu normalizēties, skaidro SM pārstāve.

Sarunās tika panākta vienošanās par konkrētām darbībām, lai novērstu Krievijas norādītos pārmetumus mūsu autopārvadātājiem. Tika nolemts, ka Starptautiskā autopārvadātāju asociācija "Latvijas auto" līdz 21.decembrim sagatavos priekšlikumus Krievijas muitas vadībai, kā segt negodprātīgo mūsu valsts autopārvadātāju radītos zaudējumus kaimiņvalstij, kas pārsniedz apdrošināšanas limitu. Savukārt Krievijas puse apņēmās pēc iespējas īsākā laikā izskatīt Latvijas piedāvājumu un, iespējams, jau nākamās nedēļas pirmajā pusē apturēt pastiprināto kontroli uz Krievijas robežas.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu