E-klase atzīta par Latvijas Biznesa auto 2009 (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Laikraksta Dienas bizness organizētajā interneta balsojumā par Biznesa auto 2009 atzīta Mercedes-Benz E-klase.

Tā apsteigusi tādus konkurentus kā Audi A5 Sportback, jaunāko BMW 5.sērijas Gran Turismo modeli, kā arī Porsche Panamera. Konkursa balsojumā piedalījās un savu vērtējumu izteica gandrīz 2700 dalībnieku.

Šis ir jau otrais gads, kad laikraksta Dienas bizness un portāla www.db.lv lasītāji izteikuši savu viedokli un izvēlējuši gada Biznesa auto. Šā gada uzvarētājs – oficiālais Mercedes-Benz tirgotājs Latvijā SIA Domenikss – saņēma Dienas biznesa ceļojošo balvu, kura nākamgad attiecīgi tiks nodota Biznesa auto 2010 titula ieguvējam.

Kā norāda SIA Domenikss valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska, Mercedes-Benz E-klase iepriekš atzīta arī par komfortablāko auto konkursā Gada Auto 2009. Tāpat modelis saņēmis augstāko piecu zvaigžņu novērtējumu Euro NCAP drošības testos, kā arī ieguvis uzvaru prestižajā automobiļu virsbūvju konkursā EuroCarBody Award 2009 un atzīts par šā gada automobili ar vislabāko virsbūvi.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu