Latvijā tiks prezentēts "Pirelli" 2007.gada kalendārs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nākamajā pirmdienā Rīgas Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā Latvijas publika tiks iepazīstināta ar 2007.gada "Pirelli" kalendāru. Jau ceturto gadu pēc kārtas tiek stingri ievērota tradīcija: pasniegt pa vienam slavenā izdevuma eksemplāram Latvijā pazīstamiem cilvēkiem, kas devuši ieguldījumu valsts sabiedriskajā, kultūras, sporta un ekonomiskajā dzīvē, kā arī "Pirelli draugiem" – Itālijas riepu ražotāja darījuma partneriem konkrētajā valstī.

Nemainīgi prezentāciju organizē kompānija "Latakko" ("Pirelli" pārstāvis Latvijā), un tā jau nosūtījusi ielūgumus aptuveni 35 VIP personām, kuras pēc nedēļas kļūs par pasaulē pazīstamākā kalendāra jaunā izdevuma īpašniekiem.

Kā jau paziņojuši Latvijas pasākuma organizatori, 2007.gada Pirelli kalendāra pasaules prezentācija notika novembra vidū Londonā. Tajā piedalījās Latvijas pārstāvji – kompānijas "Latakko" īpašnieks un direktors Jevgeņijs Kopilokovs ar kundzi.

"Man grūti vārdos izteikt tās prieka sajūtas, kuras izjutu, uzzinot, ka esmu uzaicināts uz pasaules prezentāciju. Un cik pozitīvu emociju atvedām no Londonas, kur vieni no pirmajiem pasaulē savām acīm ieraudzījām jauno kalendāru un baudījām Sofijas Lorēnas sabiedrību! Viņa nepārprotami ir galvenā 2007.gada "Pirelli" kalendāra varone, ko apliecināja arī kolosālā žurnālistu interese par viņu, kuri apmeklēja speciālu preses konferenci. Un, protams, Sofija Lorēna bija vakara zvaigzne pašā prezentācijā. Esmu pārliecināts, ka visi šā pasākuma viesi, pat nezinu, kas vairāk – sievietes vai vīrieši –, nebeidza uzdot sev jautājumu, kā tādos gados var izskatīties tik satriecoši un pievilcīgi," savos iespaidos par braucienu dalījās Jevgeņijs Kopilkovs.

Pa kreisi no vakara vadītājas: aktrises Sofija Lorēna un Lu Dilona. Pa labi no vadītājas fotogrāfu pāris Inese van Lamsverde un Vinuds Matadens
"Tagad nestāstīšu, kāds izdevies jaunais kalendārs. Pavisam drīz tas būs Latvijā un prezentācijas viesi varēs personīgi novērtēt 26 melnbaltās fotogrāfijas, kuras uzņēmuši pasaules lieluma fotogrāfi Inese van Lamsvērde (Inez Van Lamsweerde) un Vinūds Matadins (Vinoodh Matadin)," rezumēja Jevgeņijs Kopilkovs. Viņš apstiprināja, ka pēc tradīcijas, kuru kompānija "Latakko" ieviesa jau pirmajā Latvijas prezentācijā 2003.gadā, viens jaunā "Pirelli" kalendāra izdevuma eksemplārs tiek dāvināts valsts galvai. Tādā veidā Latvijas prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas kolekcija papildināsies ar ceturto kalendāru.

Saglabājot intrigu līdz nākamajai pirmdienai un nenosaucot vārdā visus nākamos ekskluzīvā kalendāra īpašniekus, pasākuma organizatori neslēpj, ka savu līdzdalību prezentācijā jau apstiprinājuši režisors Jānis Streičs, aktrise Lilita Ozoliņa, grupa "Prāta Vētra", starptautiskā kinofestivāla "Arsenāls" prezidents Augusts Sukuts, Latvijas Nacionālās operas direktors Andrejs Žagars, Māra un Zaigas Gaiļu pāris (uzņēmējs un arhitekte), Itālijas vēstnieks Latvijā Ferdinando Dzedza un vēl virkne sabiedrībā pazīstamu cilvēku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu