Krievijas autobūve savā krāšņumā, turklāt Putina acu priekšā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Kārtējā militārās tehnikas prezentācijā, kas ceturtdien tika sarīkota Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam, pieaicināto mediju pārstāvju kameras piefiksējušas kuriozu un vienlaikus neērtu situāciju.

Ceturtdien Krievijas prezidenta Soču rezidencē norisinājās vairāku militārās tehnikas vienību prezentācija. To vidū bija arī uz pikapa UAZ Patriot bāzes būvēta kaujas mašīna ar kravas kastē uzstādītu ložmetēju. Kā vēsta Reuters, Putins šo auto vēlējies aplūkot tuvāk, ieskatoties salonā, taču nav varējis to izdarīt nobloķējušos durvju dēļ.

Neērtajā situācijā nonākušajam prezidentam nekavējoties palīgā steidzis ģenerālleitnants Aleksandrs Ševčenko, kurš dažādos veidos mēģinājis atvērt viravas, taču bez panākumiem. Zemāk pievienotajā Life News video redzams, ka Ševčenko mēģina salonā iekļūt, gan meklējot attiecīgo sviru durvju iekšpusē, gan raustot rokturi no ārpuses. Viens no rāvieniem rokturim bija liktenīgs, un tas vienkārši atdalījās no kaujas tehnikas durvīm. Video redzams, ka pats Putins par notikušo nav īpaši pārsteigts, kamēr viņam aizmugurē stāvošajai militārpersonai tas sagādājis milzu izbrīnu.

Jāteic, ka šī nav pirmā reize, kad Putinu pieviļ paša vadītās valsts autobūves nozares izstrādājumi. Tā 2011.gadā civilā vieglā auto Lada Granta demonstrācijā Putins mašīnas motoru mēģinājis iedarbināt vismaz piecas reizes un vēlāk viņam bijusi vajadzīga arī AvtoVAZ pārstāvju palīdzība, lai ielūkotos jaunā modeļa bagāžniekā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu