Kuldīgas domi vadīs Inga Bērziņa (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien par Kuldīgas domes priekšsēdētāju vienbalsīgi ievēlēta Inga Bērziņa (TP), informēja Kuldīgas domes sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Dambīte-Damberga. Par Bērziņas vietnieku vienbalsīgi ievēlēts Kuldīgas slimnīcas valdes priekšsēdētājs Ivars Eglītis (TP).

No 11 Kuldīgas domes deputātiem balsošanā piedalījās 10, uz sēdi nebija ieradies deputāts Modris Fokerots.

Līdz ar to savas domes priekšsēdētāja pilnvaras nolicis līdzšinējais Kuldīgas mērs un pašreizējais reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Edgars Zalāns.

Jau ziņots, ka līdzšinējais Kuldīgas domes priekšsēdētājs Edgars Zalāns 14.novembrī iesniedza domei iesniegumu par deputāta mandāta nolikšanu uz laiku un iesniegumu par Kuldīgas domes priekšsēdētāja pilnvaru izbeigšanu, jo 8.novembrī Zalānu Saeima apstiprināja par reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministru.

Bērziņa bija vienīgā kandidāte Kuldīgas domes priekšsēdētāja amatam. Bērziņa ir arī Kuldīgas Attīstības aģentūras vadītāja.

Nākamā deputāte, kuras mandāts stājās spēkā pēc Zalāna pilnvaru izbeigšanās, ir no Tautas partijas saraksta ievēlētā Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras Kuldīgas nodaļas vadītāja, Kuldīgas domes dzīvokļu komisijas priekšsēdētāja Lidija Petrevica.

Kuldīgas domē darbojas 11 deputāti, no kuriem astoņi ir TP, pa vienam no TB/LNNK, LSDSP un partijas "Jaunais laiks".

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu