Ivetas Lāces 15 iedvesmas tērpi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tirdzniecības centrs Spice šogad svin savu 15. dzimšanas dienu. Gandrīz no pirmsākumiem to vada šarmantā direktore Iveta Lāce, kuras uzraudzībā Spice izaugusi no mazas vienstāvu ēkas ar pāris desmitiem veikalu līdz kompleksam ar diviem lieliem tirdzniecības centriem – vienu no apmeklētākajām iepirkšanās un izklaides vietām Rīgā.

Ivetas darbs ir saistīts gan ar darījumu sarunām, gan ar publisku pasākumu apmeklēšanu, kas prasa atbilstošu apģērbu – sākot no lietišķa un beidzot ar romantisku. Tādēļ laika gaitā skapī uzkrājies ne mazums kleitu un kostīmu. Par godu Spices jubilejai, Iveta Lāce izrāda savus 15 iemīļotākos tērpus.

  1. Strādāt lietišķā vidē un censties saglabāt sievišķīgi romantisko stilu nav viegls uzdevums. Liela nozīme ir drosmei palikt uzticīgai savas personības būtībai, un prasmei neapjukt milzīgajā informācijas plūsmā, saglabājot cilvēciskumu un iekšējo gaismu.

  1. Sarkanzaļais salikums palīdz koncentrēties un sakārtot domas, kā arī sniedz radošo spēku. Šo tēlu papildina bagātīgā pērļu kaklarota, kas piešķir tēlam izsmalcinātību.

  1. Pavasaris galvā. Ziedu motīvi apģērbā ir viens no labākajiem veidiem, kā darba vidē ienest mazliet pavasari, kad daba mostas, zeļ un plaukst. Šis komplekts rada pozitīvu gaisotni, vienlaikus ļaujot saglabāt konservatīvismu. Tāpat kā pelēko, arī melno krāsu var lietot, lai izceltu mākslu, jo tā nekonfliktē ar citām krāsām.

  1. Pēc griezuma, krāsas un sajūtām šī kleita man patīk vairāk par visām. Tā piešķir maigumu un izstaro mieru, kā arī, kombinējot ar tumši zilo, pastiprina uzticības efektu. Aksesuāru uzdevums ir pieskaņoties kleitām un būt savstarpējā harmonijā.

  1. Savu ierasto biroja kostīmu atsvaidzinu ar zābakiem līdz celim un spilgtu akcentu - cepuri. Izvēlos sarkano, jo tā ir pazīstama kā enerģijas un gribasspēka stimulētāja.

  1. Lai pastiprinātu biznesa produktivitāti, izvēlos apģērbu brūnos toņos. Zemes toņiem šopavasar kļūstot populārākiem, izvēlos kafijas un krēmīgi brūno nokrāsu, kas piešķir tēlam izsmalcinātības un profesionalitātes auru.

  1. Manā skatījumā melnā krāsa ir pozitīva. Tā ļauj justies slaidākai un pievilcīgākai. Aktuālais griezums mētelim kombinācijā ar gariem zābakiem pastiprina noslēpumainību un ļauj izskatīties lieliski, nemazinot komfortu.

  1. Elegantā griezuma kleita šūta no viegli krītoša auduma - atsvaidzina un piešķir viegluma sajūtu, paužot veselīgi labu profesionālu attieksmi. Tēlu papildinu ar sarkaniem un citas krāsas akcentiem, izceļot sievišķību.

  1. Gaiši toņi apģērbā palīdz saglabāt izturību, stiprināt ambīcijas un neatlaidību. Savukārt valdzinošs siluets un silts smaids padara tēlu pievilcīgāku.

  1. Īpašu eleganci un karaliskumu pauž sarkanā krāsa. Laba piegriezuma kleita un īstām pērlēm liek cilvēkiem atskatīties uz valkātāju. Taču sarkanā krāsa ir noslēpumaina un nav viegli atšifrējama – tā labi izskatās tikai tad, ja izdevies atrast savu perfekto griezumu un modeli.

  1. Dodoties uz nopietnu biznesa tikšanos, izvēlos lietišķa stila apģērbu. Tomēr nelaižu garām iespēju pievienot kādu rozīnīti, krāsu akcentu, kā, piemēram, spilgtu lūpu krāsu vai lielāka izmēra kaklarotu.

  1. Izvēloties apavus, lielākoties koncentrējos uz to ērtību, tālab kurpes ar augstiem papēžiem labāk iemainīt uz klasiska stila zempapēžu apaviem. Kombinējot ar paaugstinātas jostasvietas svārkiem un platu jostu, kājas tiek vizuāli pagarinātas.

  1. Puķainas kleitas manā skapī ir retums, bet ja ir, tad tai ir jābūt šādai. Vieglai, sievišķīgai, elegantai un ar pārdomātu dizainu. Sākoties vasarai, gaišie un maigie toņi palīdzēs izstarot nebijušu siltumu.

  1. Lai iegūtu mazliet formālāku izskatu, bet saglabātu romantiski sievišķīgo stilu, iesaku izvēlēties žaketi. Samta vīnsarkanās žaketes izceļ acu krāsu. Tā ir klasiska vērtība, kas nekad neizies no modes.

  1. Tumši zilā ir komunikācijas, radošās izteiksmes un pašizteikšanās krāsa. Tā stimulē radošo darbu, spēju diskutēt, loģiski pamatot savu viedokli. Šādas krāsas kleita spēj pozitīvi ietekmēt un justies pārliecinātākais rakstu darbos, prezentācijās, pārrunās un diskusijās. Turklāt, kombinējot ar zeltu un saglabājot 70.gadu zvanveida piedurknes, rodas grezns iespaids.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu