Viktorijas Bekhemas 10 noslēpumi (31)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Futbolista Deivida Bekhema sieva un bijusī popgrupas "Spice Girls" dalībniece Viktorija Bekhema iesaka, kā sievietei vienmēr izskatīties lieliski.

1. Skatieties uz sevi no malas. Lai no rīta panikā neizgāztu visu skapja saturu, pirms izkāpju no gultas, ar vēsu prātu apdomāju, kas šodien jāpaveic. Atbilstoši dienas plāniem izdomāju, kā man būtu jāizskatās. Tad atliek tikai pieiet pie skapja un paņemt apģērbu. Galvenais – necelt paniku.

2. Nesen biju Japānā, iegādājos ļoti daudz vietējo dizaineru apģērbu. Patīk iepirkties arī Ņujorkā. Varu pačukstēt mazu noslēpumu – man patīk iepirkties arī bērnu veikalos. Bērnu apģērbs ir kā uzliets manam augumam, un bērnu drēbes ir arī lētākas nekā pieaugušo.

3. Man ļoti patīk piecdesmito gadu mode. Izteikti tievs viduklis, dziļš dekoltē. Ļoti sievišķīgi.

4. Nežēloju naudu dārgām lietām. Reti iegādājos sezonas lietas. Mans princips – ieguldīt naudu dārgās, taču tādās lietās, kuras būs modē arī nākamajā sezonā. Pirms pieciem gadiem iegādājos lieliskus Vivjenas Vestvudas zābaciņus, arī šobrīd tos mierīgu sirdi varu vilkt kājās, jo tie nekļūst vecmodīgi. Starp citu, iepriekšējā vakarā uz kādu saviesīgu pasākumu biju uzvilkusi Dolce & Gabbana vakarkleitu, kura, neticēsiet, bet ir vienpadsmit gadus veca.

5. Sievietes mēdz pieņemties svarā, ne tikai gaidot bērnu. Šādām situācijām lieliski noder tērpi, kuri palīdz noslēpt apaļumus. Kad biju stāvoklī, bieži vilku Stellas Makkartnijas darinātu džemperkleitu. Lielisks izgudrojums – nezinātāji pat nenojauta, ka esmu grūtniecības pēdējā mēnesī.

6. Pareizi izvēlēti aksesuāri – somiņa, lakats, josta, kurpes - spēj radīt pārdomātu tēlu. No mājas neizeju bez saulesbrillēm, šis aksesuārs ir mana vizītkarte. Pat ja neesi modes upuris, atceries – aksesuāriem ir jābūt dizaineru darinātiem. Es reti nēsāju Dior drēbes, bet brilles šis modes nams taisa ģeniālas.

7. Ir divu tipu sievietes: pirmās velk viena komplekta biksītes un krūšturus, otrās dod priekšroku daudzveidībai. Es piederu otrajai kategorijai. Patīk mežģīņu, kruzuļu biksītes un vienkāršs Kelvina Kleina krūšturis.

8. Vienmēr esmu bijusi radoša. Esmu pati izšuvusi krekliņus, svārkiem veidojusi jaunus iegriezumus utt. Ja kāds apģērba gabals tev apnicis, nemet to ārā, bet, nedaudz izmantojot fantāziju, radi jaunu tērpu.

9. Nerīko revolūciju. Esmu pilnībā pārliecināta: ja apģērbam ir dziļš dekoltē, kājām jābūt piesegtām. Ja vēlies nēsāt mini, atceries - augšdaļai jābūt nosegtai.

10. Ieklausies tuvinieku viedoklī. Es paļaujos uz sev tuvu cilvēku viedokli. Protams, ģērbšanās stils ir individuāla lieta un katram neizdabāsi. Jau sen vairs neklausos, ko citi domā par manu ģērbšanās stilu, bet vienmēr uzklausu un ar pietāti izturos pret mammas un māsas sacīto. Es zinu, ka viņas vienmēr būs patiesas pret mani, tādēļ rēķinos ar viņu vārdiem.

Komentāri (31)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu