Blondīnēm sava pavārgrāmata

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Vakar restorānā "Kaļķu vārti" tika prezentēta "Blondīņu pavārgrāmata", ko klajā laidis apgāds "Zvaigzne ABC".

Šajā pavārgrāmatā sabiedrībā pazīstamas gaišmates - Agnese Zeltiņa, Aija Tērauda, Marika Ģederte, Dace Vaivara, Dace Dēnava, Guna Geikina, Ana un Katrīne Drozdovičas, Iveta Galēja, Līga Bizune, Jeļena Avotiņa-Jekateriničeva, Linda Mūrniece, Olga Rajecka, Nataļja Oļesika, Laura Everte, Vita Baļčunaite, Karlīne Štāla - iepazīstina ar savu īpašo ēdienu receptēm un pastāsta par saviem ēšanas paradumiem, iecienītākajiem produktiem, atklāj gan kulināras viltības, gan arī interesantus faktus no savas dzīves.

Jaunajā pavārgrāmatā apkopotas sabiedrībā pazīstamu blondīņu receptes
Jaunajā pavārgrāmatā apkopotas sabiedrībā pazīstamu blondīņu receptes Foto: LETA
Viena no grāmatas autorēm - aktrise Agnese Zeltiņa
Viena no grāmatas autorēm - aktrise Agnese Zeltiņa Foto: TVNET

Šajā projektā piedalās arī latviešu izcelsmes amerikāniete Laura Vikmanis, kura ASV ir kļuvusi par daudzu sieviešu iedvesmas avotu un paraugu, jo 39 gadu vecumā spēja radikāli mainīt savu dzīvi.

Ēdienu aprakstus papildina fotogrāfijas, kuru autores ir galvenokārt pašas projekta dalībnieces.

Foto: TVNET

"Blondīņu pavārgrāmata" nav tikai pavārgrāmata, bet arī viens no Latvijas Blondīņu asociācijas labdarības projektiem, jo ienākumus no šīs grāmatas pārdošanas asociācija ziedos rehabilitācijas centram "Mēs esam līdzās". Šim centram nepieciešama gan telpu labiekārtošana, gan jaunas iekārtas - tualetes un garderobes telpas remonts, jauni aizkari bērnu guļamistabām, paklājs rotaļu telpā.

Foto: TVNET

Interesenti tiek aicināti uz tikšanos ar grāmatas autorēm "Apgāda Zvaigzne ABC" grāmatnīcā 7.decembrī plkst.17.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu