Kāpēc sievietes apmeklē «Chippendales» šovus? (15)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mirdza Martinsone labprāt vēlreiz apmeklētu seksapīlo puišu šovu.

Rīgā kārtējo reizi viesojās populārā vīriešu šovgrupa "Chippendales", un šoreiz puiši par uzstāšanās vietu bija izvēlējušies komunikāciju centru "Sapņu fabrika". Vīriešu striptīza izrādes ir pazīstamākā sieviešu izklaides joma visā pasaulē. Kas gan ir tas galvenais iemesls, kādēļ sievietes nežēlo ne naudu, ne laiku, lai pamielotu acis ar populāro šovmeņu muskuļotajiem augumiem?

PROFESIONĀLA ZIŅKĀRĪBA. Režisorei Žaklīnai Cinovskai pietika ar vienu "Chippendales" priekšnesumu: "Biju uz vienu no pirmajiem "Chippendales" šoviem Rīgā, kad tikko sāka parādīties filmas un izrādes no Rietumiem. Tā bija profesionāla ziņkārība. Šovam nebija ne vainas — tas bija skaisti. Tas ir tāpat kā ar filmām — vienu tu vēlies skatīties vairākas reizes, citu vienreiz noskaties, un tev pietiek. Taču tas jau nenozīmē, ka filma ir slikta." Žaklīna domā, ka uz šo pasākumu jāiet ne tikai sievietēm, bet arī vīriešiem, protams, ja viņiem ir veselīga pašapziņa.

PIETIEK. "Tas ir tāds pats šovs kā daudzi citi. Vienreiz to redzēju, apmierināju savu ziņkāri, un pietiek," stāsta Rīgas domes Kultūras departamenta direktore Diāna Čivle. Iespējams, viņa vairs neapmeklēs šādus pasākumus, jo pēc pagājušā gada izrādes viņa atzina, ka jūtas mazliet vīlusies: "Biju cerējusi ieraudzīt ko vairāk. Turklāt esmu pārliecināta, ka lielākajai daļai šā vakara apmeklētāju mājās ir daudz skaistāki, pievilcīgāki un jaukāki puiši nekā uz skatuves redzamie..."

MIELO ACIS. Aktrise Mirdza Martinsone labprāt vēlreiz apmeklētu seksapīlo puišu šovu, ja vien viņu kāds uzaicinātu vai uzdāvinātu viņai biļeti, jo par iepriekšējo "čipendeilu" izrādes apmeklējumu viņai palicis labs iespaids. "Man viss likās ļoti pieņemami un interesanti — mūzika, skaisti vīrieši, viņu attieksme pret sievieti. Puiši no publikas izvēlējās vienu no sievietēm, kas nebūt nebija pati skaistākā no zālē esošajām, un uznesa viņu uz skatuves kā princesi, bet pēc tam novilka viņai kurpīti. Toreiz tas likās estētiski un gaumīgi. Citas, jaunākas sievietes, spiedza un brēca, bet es vēroju mierīgi — ar prieku un interesi," atminas Martinsone. Viņasprāt, vīriešiem nevajadzētu ļaunoties uz savām sievām, ja viņas vēlas apmeklēt šādus pasākumus. Pēc Martinsones domām, vīriešu striptīzu vairums sieviešu apmeklē tāpēc, ka viņas nav guvušas piepildījumu dzīvē, bet cilvēks vienmēr tiecas pēc ideāla.

GRIB RADIATORIŅU. Bārmenis un uzņēmējs Arnis Bikšus atklāj, ka pirms dažiem gadiem arī pats noskatījies "Chippendales" šovu: "Man gribējās zināt, kas tad tiem "zaķiem" tik ļoti patīk tajā šovā. Tāpēc aizgāju paskatīties. Nu, smuki, puiši izvēlēti visām gaumēm — gan ar gariem, gan īsiem matiem, gan ar gaišu ādas krāsu, gan melnu. Pat pašam gribējās tādu augumu un presīti kā radiatoriņu, tas man deva iedvesmu aktīvāk apmeklēt trenažieru zāli. Lai tie puiši brauc biežāk šurp uzstāties." Bikšus neiebilstu, ja viņa sieva Santa Didžus apmeklētu vīriešu striptīzu, taču viņai, pēc Bikšus teiktā, ir citas intereses, tāpēc Santa šādu šovu nav apmeklējusi.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu