Žurnāls "People" par vislabāk ģērbto sievieti atzīst dziedātāju Fērdžiju video

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu dziedātāja un grupas "The Black Eyed Peas" dalībniece Fērdžija ieguvusi žurnāla "People" 2008.gada vislabāk ģērbtās sievietes titulu.

"Es nekad nemēdzu neko mest ārā," "People" populārā speciālizlaiduma "Best & Worst Dressed" 2008.gada numurā par savu garderobi izteicās dziedātāja, kuras īstais vārds ir Steisija Fērgusone.

Vēl vislabāk ģērbto sieviešu pirmajā desmitniekā Fērdžijai pievienojās aktrises Keita Hadsone, Ena Hetaveja, Gvineta Paltrova, Čarlīze Terona, Eva Mendesa un Sāra Džesika Pārkere, kā arī dziedātāja Riana un supermodele Heidija Kluma.

Pirmo desmitnieku noslēdza Demokrātiskās partijas izvirzītā ASV prezidenta amata kandidāta Baraka Obamas sieva Mišela Obama, kura saņēma augstu novērtējumu par izskatu, kas ir "klasisks un pārliecinošs".

"Viņa izskatās lieliski. Viņa to pārliecinoši izmanto, un viņa zina, kas viņai vislabāk piestāv," sacīja "People" stila redaktore Klarisa Krusa.

"Visas (pirmajā desmitniekā iekļuvušas sievietes) vieno tas, ka šis viņām bijis lielisks gads, ka viņas visas palikušas pie sava personīgā stila un bijušas tam uzticīgas līdz galam," par uzvarētājām teica Krusa.

"People" arī izraudzījies tos gada modes notikumus, kurus žurnāls labprāt aizmirstu.

Žurnāla redaktori asi kritizēja dziedātājas un televīzijas talantu šova tiesneses Polas Abdulas svinīgos pasākumos valkātās kleitas, kā arī aktrises Lūsijas Liu tērpu izvēli un nepiemirsa arī pieminēt aktrises Patrīcijas Ārketas iecienītos zili-zaļi-oranžos zābakus un filca platmali.

"Šīs bija pārāk rupjas kļūdas, lai varētu atļauties tās ignorēt," norādīja Krusa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu