Samanta Tīna kļūs par savu fanu stilisti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

Tuvojoties Ziemassvētkiem un brīnumu laikam, t/c "Domina Shopping" ir sarūpējis iespēju piepildīt savus sapņus. Tāpēc šo ceturtdien, 1.decembrī, plkst. 16 t/c centrālajā laukumā īpaša konkursa uzvarētāji sastaps savus iedvesmotājus – aktierus, dziedātājus un citas sabiedrībā pazīstamas personas, informē pasākuma organizatori.

Fani klātienē satiks savus elkus, lai kopīgi dotos iepirkšanās tūrē, savukārt citi radīs gleznas labdarībai.

Pasākuma pirmajā daļā dueta "Dvīnes" dalībnieces Ana un Katrīne Drozdovičas un dziedātāja Samanta Tīna uz vienu dienu kļūs par savu pielūdzēju stilistēm, dodoties izvēlēties viņiem jaunu un oriģinālu svētku tērpu. Lai iepriecinātu fanus, kopīgi izvēlētais tērps paliks pasākuma dalībnieka īpašumā.

Kamēr Samanta Tīna un viņas kolēģi kopā ar faniem dosies iepirkšanās tūrē, aktieris Rihards Lepers, grupas "Z-Scars" līderis Andris Kivičs un TV seja Liene Bērziņa radīs mākslas darbus, par motīvu izmantojot košo elektronisko dāvanu karšu dizainu un līnijas. Vēlāk šie darbi no 8.decembra būs pieejami Ziemassvētku tirdziņā, kur ikviens tos varēs iegādāties pret ziedojumiem labdarībai kādam no portāla "Labdarības faktors" labdarības mērķiem. Tāpat pasākumā būs iespēja iesaistīties un paveikt labu darbu, ar ziedojumiem sniedzot atbalstu sievietēm invalīdēm-rokdarbniecēm.

Lai iegūtu iespēju klātienē satikt savu elku, līdz ceturtdienas rītam sociālajos tīklos Facebook.com un Draugiem.lv norisinās pieteikšanās konkurss. Tajā ikviens "Domina Shopping" profila sekotājs var pamatot savu izvēli, ar kuru no sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem un kāpēc viņš vislabprātāk kopīgi izvēlētos sev jaunu svētku tērpu. Dalībai pasākumā tiks apstiprināti vairāki oriģinālāko un interesantāko atbilžu autori.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu