Parīzē tiks parādīts vislielākais "Mini" (14)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Parīzes auto šovā plānots parādīt "Mini" markas automobiļu ceturtā paveida konceptauto - krosoveru ar paaugstinātu klīrensu un visu riteņu piedziņu.

Lai arī konceptautomobiļa oficiālais nosaukums ir "Mini Crossover Concept", to varētu dēvēt arī par "4x4x4x4 Mini". Kādēļ? Tādēļ, ka tas ir četrus metrus garš, tam ir visu četru riteņu piedziņa, četri atsevišķi sēdekļi un četras durvis.

Kā norādīts "Mini" izplatītajos materiālos, "Crossover Concept", kurš kalpo kā paraugs analoga sērijveida modeļa izstrādei, ir pirmais markas automobilis, kurš garumā pārsniedz 4 metrus. Līdzšinējiem modeļiem attālums starp bamperiem ir krietni mazāks; pat "Clubman" ir tikai 3,935 metrus garš. Krosovera augstums ir gandrīz 1,59 metri, platums - 1,83 metri, bet riteņu bāze - 2,6 metri.

Līdzīgi kā "Mini Clubman" sērijveida automobilim, krosoveram ir savdabīga durvju koncepcija, proti, priekšējā pasažiera pusē ir divas parastas durvis, turpretim vadītāja pusē aizmugurējam sēdeklim var piekļūt, atverot maskētas slīddurvis. Vai šāda konstrukcija nonāks arī līdz sērijveidā ražotajam auto, nav zināms; visticamāk, ka tas ir tikai šova elements, tāpat kā multimediju globuss priekšējā panelī un Nimfenburgā bāzētās "Porzelan Manufaktur" izgatavotais īpašo trauku komplekts, ko nolikt uz centrālās konsoles, kas auto salonu gareniski sadala divās daļās.

Paredzams, ka "Mini Crossman" uz konveijera nonāks 2010.gadā un tiks ražots "Magna Steyr" rūpnīcā Austrijā, turpat, kur šobrīd top BMW X3 SUV automašīnas.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu