Christian Dior konfidenciālā vizīte Latvijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedēļas nogalē konfidenciālā vizītē Latvijā bija ieradies "Christian Dior Homme" modes nama galvenais dizaineris Kriss van Asše ar savu komandu.

Christian Dior ir viens no pasaules lielākajiem un ietekmīgākajiem modes namiem, un līdz šim šī ir pirmā šāda ranga dizainera personīgā ierašanās Baltijas valstīs.

Modeļu aģentūras DANDY komentārs par to ir vienkāršs, un pēc tikšanās ar dizaineri DANDY dibinātājs Nils Raumanis un aģentūras direktors Dmitrijs Kopeikins atzina: „Bijām ļoti pagodināti par viņa ierašanos Latvijā. Krisa un viņa asistentu ekskluzīvās vizītes mērķis bija skaidrs – atrast vīriešu modeļus savai jaunajai Dior Homme kolekcijai. Pagaidām ir grūti prognozēt, kādi būs atlases rezultāti, bet jau šobrīd ir skaidrs, ka Dior ir izteikta interese par mūsu Latvijas modeļiem un, neskatoties uz to, ka šis ir viens no pasaules visneparedzamākajiem modes namiem modeļu kandidātu izvēlē, ko pierāda mūsu aģentūras ilggadējā sadarbība ar šo modes namu, uzskatām, ka arī šajā sezonā mūsu Latvijas džekiem ir lielas izredzes tikt izvēlētiem!”

Vai šī sadarbība ar Dior ir kā loģisks turpinājums modeles Ievas Lagūnas absolūtajam triumfam? Šoruden šī aģentūras JOY STARSYSTEM un visas Latvijas jaunā supermodele savas austošās karjeras pirmajā modes šovu sezonā piedalījās pasaules prestižāko modes namu jauno kolekciju skatēs - Burberry, Dolce & Gabbana, Gianfranco Ferre, Gucci, Marni, Max Mara, Versus by Versace, Chanel, Louis Vuitton u.c.

Vai, neskatoties uz to, ka vīriešu modeļu karjerai lielākoties ir īss mūžs, mūsu Latvijas Dior „pārstāvji” tomēr spēs iekarot topmodeļu statusu, līdzīgi kā to jau ir paveikusi viena no pasaulē populārākajām Latvijas jaunajām modelēm un Dandy atzītākajām - Ginta Lapiņa? Ginta ar saviem fantastiskajiem panākumiem ir burtiski apbūrusi ietekmīgākos modes korifejus, kad tikko, savas karjeras otrajā modes šovu sezonā, Ginta piedalījās aptuveni 40 skatēs, ieskaitot tādus modes grandus kā Balenciaga, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Donna Karan, Valentino, D&G, Proenza Schouler, Marc Jacobs, Hermes, Michael Kors, Lanvin, Versace, RM by Roland Mouret, Viktor & Rolf u.c.

„Šie unikālie mūsu jauniešu sasniegumi ir kārtējais apliecinājums tam, ka Latvijas modeļu industrijai ir pārliecinoša konkurētspēja pasaules tirgū un neapšaubāmas iespējas turpmākai profesionālai izaugsmei,” piebilst Dandy direktors Dmitrijs Kopeikins un dibinātājs Nils Raumanis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu