Latvijas tirgū pieejamas pirts krāsnis ar īpašu dizainu (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jauna dizaina pirts krāsnis tagad ir pieejamas arī Latvijā. Pirts lietu veikals – salons "Sauna katram" sācis somu zīmola "Kastor" dizaina krāšņu tirdzniecību. Visas jaunās krāsnis ir izgatavotas no augstas kvalitātes dažāda biezuma somu tērauda, un to kalpošanas laiks ir 10 gadi.

Jaunākie modeļi

Vienas no jaunās sērijas krāsnīm – "KH 20" un "KO 20" - izceļas ar īpašu ekskluzīvu dizainu – pirts krāsnīm nepierasti plašām stikla durvīm, kuru atvēršanas mehānismā pirmo reizi pirts krāšņu ražošanā tiek izmantota paceļamā sistēma. Šie modeļi pilnībā atspoguļo ražotāja inovatīvo pieeju jauno projektu izstrādei. Jaunās "Kastor" krāsnis ir kurināmas ar malku, un, tāpat kā iepriekšējiem modeļiem, arī šīm krāsnīm piemīt "Kastor" kompānijas izstrādātā videi draudzīgā sadegšanas sistēma ar ekonomisku malkas patēriņu. Abas krāsnis paredzētas 8-20 m² lielām pirtīm un saunām. Tās ir 520 mm platas, 546 mm dziļas un 928 mm augstas, melnā krāsā ar nerūsējošā tērauda elementiem.

"Kastor" zīmols

"Kastor" ir Somijas uzņēmums ar 100 gadu tradīcijām un īpaši labu reputāciju ar malku kurināmo pirts krāšņu, kamīnu un tml. produktu ražošanā. Pašlaik uzņēmums tiek uzskatīts par vienu no pasaules vadošajiem uzņēmumiem. "Kastor" ražojumi izceļas ar augstu siltumatdevi, nelielu malkas patēriņu un vienkāršu apkopi. Visas "Kastor" krāsnis, ieliekamās kasetes un saunu kurtuves ir aprīkotas ar īpašu sadegšanas sistēmu, kas padara krāsnis videi draudzīgākas, kurināšanas laikā samazinot ekoloģisko piesārņojumu.

Eksperta viedoklis

Normunds Dreimanis, SIA "Sauna katram" īpašnieks, pirts būvniecības nozarē darbojas jau vairāk nekā 10 gadus un ir pazīstams šīs nozares eksperts. ""Kastor" ir sevi pierādījis kā ilgmūžīgu un izturīgu pirts krāšņu ražotājs. Pēdējos gados šīm īpašībām ir pievienots arī unikālais un skaistais dizains, līdz ar to malkas pirts krāšņu ražošanas jomā to var uzskatīt par dizaina un kvalitātes virsotni," saka N.Dreimanis.

Veikals – salons "Sauna katram" ir paredzēts gan individuālajiem pirts būvētājiem, gan profesionāļiem, gan arī ikvienam pirtsmīlim. Veikalā - salonā plašā izvēlē piedāvātas pirts krāsnis, pirts durvis un pirts apdares materiāli. Iespējams iegādāties arī pirts aksesuārus un pirts kosmētiku. "Sauna katram" atrodas Rīgā, M. Nometņu ielā 7.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu