Runā, ka...Rolls-Royce gatavos īpašu Mini (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Runā, ka BMW dos uzdevumu sev piederošajam grezno limuzīnu ražotājam Rolls-Royce izgatavot supergreznu Mini Cooper.

Saskaņā ar oficiāli neapstiprinātu informāciju BMW vadība galīgo jāvārdu Mini un Rolls-Royce sadarbībai teiks tuvāko nedēļu laikā, kaut arī pirmais luksus Mini eksemplārs jau esot izgatavots. Potenciālo klientu lokam un pārējiem interesentiem projekta detaļas tiks atklātas pēc apmēram pusgada.

Jāatzīmē, ka šī nebūs pirmā reize, kad top īpaši grezni Mini. Pirmos šādus auto izlaida jau pagājušā gadsimta sešdesmitajos gados, tiesa, ar to pārbūvi nodarbojās nevis Rolls-Royc, bet gan īpašu automobiļu būvēšanā specializējušies uzņēmumi. Mini gadījumā tika veidoti īpaši interjeri. Arī šoreiz, kad Mini pārbūvi uzticēs Rolls-Royce, tiks ievērotas tradīcijas un pārbūvei lielā mērā tiks pakļauts tikai salons - tā, lai radītu maksimāli greznu atmosfēru, kas ļautu vilkt paralēles ar īstajiem Rolls-Royce.

Lai arī Mini un Rolls-Royce ir divi zīmoli, starp kuriem līdzības pat ar uguni ir grūti atrast, šāda veida sadarbība starp diviem tik kardināli atšķirīgiem ražotājiem nav jaunums - šā gada vasarā ar paziņojumu par līdzīgu sadarbību nāca klajā Aston Martin, kas pilnveidos supermazo Toyota iQ.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu