Izveidota Latvijas Modeļu aģentu asociācija

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jūlijā, apvienojoties sešām Latvijas modeļu aģentūrām un modeļu aģentiem, dibināta Latvijas Modeļu aģentu asociācija, informēja asociācijas priekšsēdētāja un modeļu aģentūras "Vacatio" īpašniece Ieva Līpiņa.

Asociācijas dibinātāji un biedri ir Līpiņa no modeļu aģentūras "Vacatio", Ēriks Meisāns no modeļu aģentūras "Natalie", Gints Bude no "Gints Bude Modes nams", Marianna Prozorova no modeļu aģentūras "Terri", Nils Raumanis no modeļu aģentūras "Dandy" un Agris Blaubuks no modeļu aģentūras "Agency 2B".

Asociācija par saviem darbības mērķiem izvirzījusi modeļu aģentu nozares un modeļu biznesa vides sakārtošanu Latvijā, sadarbību ar valsts institūcijām nozares likumdošanas sakārtošanā, sabiedrības informēšanu par nozari un modeļu biznesu, savstarpēju sadarbību modeļu aģentiem un sadarbību ar citu valstu modeļu aģentu asociācijām.

Latvijas Modeļu aģentu asociācija izveidojusi arī mājaslapu "www.lmaa.lv", kas paredzēta sabiedrības informēšanai par modeļu biznesu, modeļu aģentu un aģentūru darba principiem, kā arī ieteikumiem potenciālajiem un esošajiem modeļiem par to, kā droši veidot modeļa karjeru.

Līpiņa informēja, ka asociācija jau ir sākusi sadarbību ar valsts institūcijām. Asociācijas pārstāvis strādā Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas izveidotā darba grupā priekšlikumu izstrādei grozījumiem bērnu tiesību aizsardzības likuma pantā par ierobežojumiem bērnu iesaistīšanai pasākumos.

Latvijas Modeļu aģentu asociācija sadarbojas ar Valsts policiju informācijas apmaiņā, kā arī cilvēku tirdzniecības novēršanas pasākumu programmas izstrādē.

Pirmā Latvijas Modeļu aģentu asociācijas rīkotā preses konference, kurā varēs noskaidrot interesējošo par asociāciju, notiks ceturtdien, 21.augustā, plkst.16 modeļu aģentūras "Vacatio" telpās K.Valdemāra ielā 57/59-16.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu