Amatu atstājusi Jelgavas Domes izpilddirektora vietniece

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar otrdienu līdzšinējā Jelgavas pašvaldības izpilddirektora vietniece Kristīne Krasovska sākusi pildīt Domes priekšsēdētāja padomnieces investīciju jautājumos pienākumus, kļūstot par Domes ārštata darbinieci.

Sarunā ar «Ziņām» K.Krasovska pavēstīja, ka šādai amatu maiņai ir personīgi iemesli, kurus sīkāk atklāt viņa nevēlējās. Padomnieces amats tikšot apvienots ar darbu kādā valsts iestādē Rīgā, kuru precizēt K.Krasovska pagaidām atteicās.

Kā «Ziņām» pastāstīja pašvaldības preses sekretāre Egita Veinberga, izpilddirektora otrā vietnieka krēsls pagaidām ir vakants, un par to, vai šādu amatu saglabāt, tiks lemts tuvākajā laikā.

K.Krasovsku par Jelgavas pašvaldības izpilddirektora vietnieci apstiprināja šā gada 22.martā. Līdz tam izpilddirektoram bija tikai viens vietnieks, bet štatu paplašināšana tika pamatota ar nepieciešamību pēc speciālista, kas spētu strādāt ar investīcijām un dažādiem projektiem.

Pirms tam K.Krasovska strādāja par Ventspils Domes Investīciju nodaļas vadītājas vietnieci, tādēļ kuluāros runāja, ka Ventspils pašvaldības darbinieces piesaiste Jelgavai varētu nozīmēt centienus celt Jelgavā Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) reitingu.

Pašvaldības izpilddirektors Gunārs Kurlovičs gan tobrīd norādīja, ka izpildvaras darbiniekus izvēlas pēc to kvalifikācijas un kompetences, nevis iepriekšējās darbavietas. Nu jau bijušajai pašvaldības izpilddirektora vietniecei ir bakalaura grāds starptautiskajā biznesā un maģistra grāds ekonomikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu