Midltones Indijas stils: raibā Bolivuda, zaļās mežģīnes un tumši zilā elegance

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kembridžas hercogiene Keita Midltone šobrīd viesojas Indijā, kur kopā ar vietējiem bērniem nododas laiskai laika pavadīšanai. Šoreiz Keita izvēlējusies īpaši piemērotus tērpus.

 
Foto: AFP/LETA

Oficiālās vizītes tērps: maigā piparmētra

Tiekoties ar Indijas premjerministru, Kembridžas hercogiene bija izvēlējusies tērpties zaļā mežģīņu kleitā.

Foto: AFP/LETA
Foto: AFP/LETA
 
Foto: Scanpix/Reuters

Bolivudas cienīgā kleita

Košām krāsām rotātā kleita jeb tunika ir Mumbajas modes dizaineres Anitas Dongeres meistardarbs. Kleitā viņa ne vien apmeklēja dažādas vietas, bet arī uzspēlēja kriketu. Ausīs hercogienei britu ielas zīmola «Accessorize» auskari, bet apavi no «Monsoon».

Foto: AFP/LETA
Foto: AFP/LETA
 
Foto: AFP/LETA

Alexander McQueen romantika

Elegantā vīna sarkanā kleita no britu modes nama Alexander McQueen 2016. gada rudens kolekcijas, kas papildināta ar neitrālas krāsas «Russell & Bromley» darinātu klaču. Midltones kājās bija tādas pašas krāsas L.K. Bennett augstpapēžu kurpes, bet ausīs - deviņu karātu vērti zelta auskari no Cassandra Goad.

Foto: AFP/LETA
 
Foto: Reuters/ScanPix

Jenny Packham zila vakarkleita

Britu dizaineres Jenny Packham radītā tumši zilā kleita Keitai Midltonei izskatījās satriecoši. Ausis rotāja tikpat piesātināti zila toņa auskari, kurus darinājis vietējais indiešu rotu zīmols «Amrapali».

Foto: AP/Scanpix
Foto: REUTERS/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu