Lielveikals marķēs produktus, kuri nesatur e-vielas (13)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Turpmāk Rimi hipermārketos visi produkti, kuri tiek gatavoti uz vietas kulinārijā un kuru ražošanā netiek izmantoti ķīmiski uzlabotāji, konservanti vai citas E vielas, tiks izcelti ar īpašām uzlīmēm.

 Plānots, ka arī turpmāk veikala pašu gatavotās produkcijas sortiments tiks papildināts ar vēl vairākiem gatavās pārtikas produktiem, kuru sastāvā nebūs E vielu, TVNET informēja Rimi pārstāve Zane Eniņa, vienlaikus piebilstot, ka aizvien vairāk pircēju pievērš uzmanību produktu sastāvam, īpaši pētot un meklējot, vai produktu sastāvā nav izmantoti konservanti, E vielas un dažādi citi ķīmiski garšas uzlabotāji.

Šobrīd minētā lielveikala ķēdes tīkla veikalos pircējiem pieejami vairāk nekā 100 dažādi produkti un gatavās pārtikas ēdieni, kas tiek ražoti un pagatavoti uz vietas veikalā un kuru sastāvā nav konservantu un ķīmisku uzlabotāju. Tostarp dažādi gaļas izstrādājumi, zivis, dārzeņu salāti, svaigas augļu sulas, ķiploku grauzdiņi, cepumi un vairāku veidu maizes.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu