Slavenākās un bagātākās līgavas (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Augstās modes skatēs Parīzē un Ņujorkā viņas sēž pirmajās rindās, ceļo ar privātajām lidmašīnām, valkā kleitas, kas izgatavotas pēc pasūtījuma, un atpūšas visekskluzīvākajās vietās, nedomājot par tēriņiem. Viņas apmeklē modernākos naktsklubus. Bieži viņām rodas vēlme neievērot noteikumus, un viņas nevar iztikt bez skandāliem.

Runa ir par celebutantes - šis amerikāņu neoloģisms apzīmē jaunas un bagātas mantinieces ar slaveniem uzvārdiem, kuras meklē vīru.

Žurnāls Forbes ir sastādījis 10 "karstāko" mantinieču topu.

Pirmajā vietā nebūt nav Parisa Hiltone, kā varētu gaidīt: žurnāls ierindojis viņu otrajā vietā, piebilstot, ka viņa ir pazīstamākā mantiniece.

Pirmo vietu ieņem Ivanka Trampa, debesskrāpju, kazino, golfa laukumu īpašnieka, bestselleru autora un populārā televīzijas šova The Apprentice vadītāja Donalda Trampa meita. Ivanka ir 24 gadus veca, viņa ir pabeigusi universitāti Pensilvānijā, strādājusi kopā ar tēvu un bijusi modele.

Visām sarakstā iekļautajām sievietēm ir zināms sakars ar Ņujorku. Kāda ir apmeklējusi elitāras privātskolas, kāda ir dzīvojusi Waldorf-Astoria, bet kāda nesen ir pārcēlusies uz Lielo Ābolu. Aprēķināts, ka viņu ģimenēm kopumā pieder 31 miljardu liels kapitāls. Un celebutantes izmanto šos dārgumus.

Dažām mantiniecēm izdodas arī nopelnīt pašām. Piemēram, Ņujorkas mēra meita Žoržīna Blumberga, pateicoties uzvarām jāšanas sacensībās, nopelnījusi 300 000 dolāru. Estē mazmeita Airina Laudere darbojas daudznacionālas kosmētikas kompānijas vadības padomē. Savukārt Parisa Hiltone par katru savu uzstāšanos saņem 500 000.

"Karstāko" mantinieču TOP 10

1. Ivanka Trampa, 24 gadi, Donalda Trampa meita 2. Parisa Hiltone, 24 gadi, viesnīcu impērijas Hilton mantiniece 3. Džūlija Lui-Dreifusa, 45 gadi, franču miljardiera Žerāra Lui-Dreifusa meita 4. Anna Aņisimova, 21 gads, Krievijas metalurģijas magnāta Vasilija Aņisimova meita 5. Žoržīna Blumberga, 23 gadi, Ņujorkas mēra Maikla Blumberga meita 6. Amanda Hersta, 22 gadi, lielākās amerikāņu medijkorporācijas Herst Corp dibinātāja Viljama Hersta mazmazmeita 7. Lidija Hersta-Šo, 21 gads, arī Viljama Hersta mazmazmeita, Amandas Herstas māsīca 8. Nikija Hiltone, 22 gadi, Hilton impērijas mantiniece, Parisas māsa 9. Airina Laudere, 36 gadi, "parfimērijas karalienes" Estē Lauderes mazmeita, tēvs – miljardieris, Clinique Laboratoriesvadītājs 10. Dilana Lorēna, 31 gads, dizainera Ralfa Lorēna meita, ASV pieder vairāki konditorejas veikali.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu