Vivjena Vestvuda filmu “Sekss un lielpilsēta” nodēvē par garlaicīgu (14)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Leģendārā modes dizainere Vivjena Vestvuda publiski paudusi visai skarbu secinājumu – filma “Sekss un lielpilsēta” ir viena no garlaicīgākajām filmām, ko modes māksliniece redzējusi.

Lai gan modes māksliniece Vivjena Vestvuda modelēja galvenās lomas atveidotājas Sāras Džesikas Pārkeres (Kerija Bredšova) līgavas kleitu, viņa tomēr atzinusi, ka filma nekam neder.

“Kinolentē es vēlējos sagaidīt mūsdienu modes esenci – vissvaigāko un kolorītāko, bet nekā no tā nesagaidīju: viss bija vienmuļš un garlaicīgs,” filmu vērtē modes māksliniece. “Jau pēc pirmajām desmit minūtēm es kinozāli pametu.”

Vivjena Vestvuda ir britu modes māksliniece, kas pirmā mūsdienu apģērbā ieviesa sarežģīto pagājušo gadsimtu piegriezumu, pirmā uz "mēles" izveda modeles, kuras valkāja Vestvudas firmas zīmi pseidokrinolīnu - uz dibena piestiprinātus spilgtus spilvenus. Viņa pirmā emancipētajām dāmām atgādināja, cik seksuāli izskatās lapsenes viduklis un stingrā korsetē paceltas krūtis... Neparasts drapējums, apjomīgi silueti, neprātīgas krāsu kombinācijas un faktūru miksēšana – tāds ir Vivjenas Vestvudas modes nama rokraksts.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu