Ieva Lagūna kļuvusi par "Victoria’s Secret" eņģeli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / dandy.lv

Pirmo reizi Latvijas modes vēsturē par "Victoria’s Secret" eņģeli kļuvusi latviešu meitene no Saldus Ieva Lagūna, kura pagājušās nedēļas trešdienas vakarā (9. novembrī) piedalījās apakšveļas zīmola skatē Ņujorkā. Oficiāli skate tiks translēta 29. novembrī amerikāņu televīzijas kanālā CBS.

"Victoria’s Secret" modes skatēm tiek izvēlētas tikai vislabākās modeles, kuru vārds jau ir zināms modes industrijas aprindās, tomēr katrai meitenei sevi nepieciešams pierādīt no jauna arī modes skates kastingā. "Šī nav standarta modes skate. Victoria’s Secret ir kā izrāde, tāpēc atlasītajām meitenēm ir jābūt īpašām," stāsta "Victoria’s Secret" kastinga direktore Monika Mitro (Monica Mitro).

Šogad vairāku tūkstošu pasaules labāko modeļu konkurencē sevi pierādīt izdevās 13 jaunajām sejām, kuras piedalījās un izturēja "Victoria’s Secret" atlasi. Starp svarīgiem vērtēšanas kritērijiem bija ne tikai katras meitenes izskats, bet arī modeles enerģijas strāvojums un personīgā harisma.

Kopā ar Ievu Lagūnu kastingā piedalījās tādas pasaules topmodeles kā Adriana Lima, Anja Rubik, Chanel Iman, Karlie Kloss, Joan Smalls, Anais Mali, Toni Garrn, Sui He, Jessica Clarke, Caroline Brasch Nielsen, Bregje Heinen, Shanina Shaik, Elsa Hosk, Cameron Russell, kā arī igauniete Karmen Pedaru.

Foto: Publicitātes foto / dandy.lv

"Victoria’s Secret modes skate ir liels sasniegums, jo tās modeles, kuras iztur konkurenci un iekļūst skatē, pēc šā panākuma tiek atzītas starptautiskā mērogā," skaidro meiteni pārstāvošās Latvijas aģentūras DANDY MODEL MANAGEMENT dibinātājs Nils Raumanis. "Un tas nozīmē tikai to, ka mūsu Ieva beidzot ir pamanīta pasaules līmenī!"

Jau ziņojām, ka pagājušā gada rudenī cita DANDY MODEL MANAGEMENT modele - aizkraukliete Ginta Lapiņa - oficiāli kļuva par pasaules mēroga topmodeli. DANDY MODEL MANAGEMENT direktors Dmitrijs Kopeikins komentē Ievas panākumus: ""Victoria’s Secret" skate ir nozīmīgs panākums ikvienas modeles karjerā. Esmu pilnīgi pārliecināts, ka Ieva būs nākamā meitene, kas nesīs Latvijas vārdu pasaulē!"

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu