Koalīcijas darba grupa pabeigs jaunās valdības deklarāciju (1)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis ("Jaunais laiks", "Vienotība") sestdien sasaucis koalīcijas partneru darba grupas sanāksmi, lai pabeigtu jaunās valdības deklarācijas projektu, aģentūru BNS informēja premjera preses sekretāre Līga Krapāne.

Sanāksmē, kas sāksies pulksten 11, piedalīsies nominētie ministru amatu kandidāti, lai sagatavotu deklarācijas galaversiju, kuru pēc tam nodos plašākai apspriešanai.

Savukārt pirmdien Dombrovskis iecerējis deklarācijas projektu iesniegt Valsts prezidentam Valdim Zatleram.

Uzreiz pēc 10.Saeimas vēlēšanu rezultātu publiskošanas jauno vadības koalīciju veidojošās partijas sāka gatavot jaunās valdības deklarācijas projektu. Deklarācijas izstrāde notika trijās darba grupās - tautsaimniecības un finanšu, drošības, sabiedrības līdzdalības un valsts pārvaldes jautājumu, kā arī sociālo jautājumu, kultūras un izglītības.

Sagatavojot deklarācijas teksta projektu, ir izvērtēti un tajā iestrādāti koalīcijas partiju priekšlikumi, valdības sociālo un sadarbības partneru, NVO, nozaru asociāciju un citu organizāciju, kā arī ministriju piedāvātie priekšlikumi.

Darba grupās attiecīgās deklarācijas projekta sadaļas ir izvērtētas vairākās sēdēs.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu