"Subaru" būs sportisks hečbeks ar klasisko piedziņu (50)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Subaru" apvienos spēkus un zināšanas ar "Toyota" un izlaidīs jaunu sporta kupeju.

Pareizāk gan būtu teikt, ka "Toyota" izmantos "Subaru" tehniku, lai radītu auto vietējam tirgum, turpretim "Subaru" sporta kupeja/hečbeks tiks izplatīts arī ārpus Japānas tirgus.

Kā vēsta britu izdevums "AutoExpress", gaidāmais "Subaru" modelis tiks aprīkots ar 2 litru atmosfērisko bokserdzinēju, kura jauda varētu būt ap 180 zirgspēkiem. Tādā gadījumā caur sešu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu, kas palienēta no "Impreza WRX STI", vilkme tiks novadīta tikai aizmugurējai asij.

Esot paredzēta arī jaudīgāka modeļa versija un tai līdzīgi kā "Impreza WRX STI" tiks uzstādīts 2,5 litru turbomotors ar 300 zirgspēkiem un simetriskā pilnpiedziņa.

Attēlā redzamais vārdā nenosauktā "Subaru" dizains gan ir tikai mākslinieka pārdomas par šo tēmu, turklāt visnotaļ agresīvas, taču līdzības ar piecu durvju modeli ir acīmredzamas. Jāsaka, ka šādā formā ar krietni nolaidenāku aizmuguri "Subaru" izskatās daudz labāk nekā strīdīgi vērtētie jaunās paaudzes "Impreza" hečbeki.

Vispirms jaunais modelis nonāks Japānas un ASV tirgū, savukārt Eiropā tas gaidāms 2011.gadā.

Pirms kāda laika japāņu presē parādījās šāds topošā Subaru ielas sporta auto attēls - profilā līdzības ar <a href=Honda Accord Coupe ir acīmredzamas"/>

Komentāri (50)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu