Jelgavniece dosies uz skaistumkonkursu Baltkrievijā "Miss Intercontinental 2009"

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jelgavniece, modes nama "Tēma" modeļu skolotāja, "Mis Jelgava 2005" Anita Baltrūna šodien dosies uz Baltkrieviju, kur piedalīsies starptautiskā skaistumkonkursā "Miss Intercontinental 2009".

Kā informēja aģentūras "Mis Latvija" vadītāja Inta Fogele, jau šovakar konkursante piedalīsies pirmajā fotosesijā, lai organizatori varētu izveidot piemiņas albumu, kurā redzamas visas dalībnieces.

"Miss Intercontinental 2009" ir starptautisks skaistumkonkurss, kurā piedalīsies 64 valstis. Konkursa dalībniecēm sevi jāpierāda vairākos uznācienos - tautastērpā, vakarkleitā, peldkostīmā un vēl dažos tērpos. Konkursa fināls notiks 27.septembrī.

Baltrūnai šī nebūs pirmā reize Baltkrievijā, jo līdz šim viņa piedalījusies Minskā talantu konkursā "Pavasara karaliene 2006", kurā saņēma titulu "Mis Aktrise". Iepriekš "Mis Jelgava" piedalījusies konkursos Filipīnās, Malaizijā, Spānijā un Kiprā.

Latvijas pārstāve ne tikai brauc pārstāvēt mūsu valsti skaistumkonkursā, bet pati šim konkursam šuj arī tērpus. "Apģērba šūšana ir mans slēptais hobijs, nu jau arī mazs bizness. Uz šo konkursu esmu uzšuvusi divus jaunus tērpus. Stilizētu tautastērpu - kleitu Latvijas karoga krāsās. Pati šuvu arī vainagu, bet tas šoreiz tāds maziņš un dekoratīvs. Šim tērpam kā pievienoto vērtību pielikšu Latvijai tik raksturīgo dzintaru. Pašas šūta ir arī vakarkleita, kurā apvienota dzeltena un tirkīzzila krāsa," stāsta Baltrūna.

Ikdienā viņa strādā modes namā "Tēma" par modeļu skolotāju un māca mazās jelgavnieces.

"Miss Intercontinental" skaistumkonkursa vēsture aizsākusies 1971.gadā. Konkursa uzvarētāja galvā liks kroni, kurš izveidots no platīna, un to klāj 720 dimanta akmentiņi. Trofejas vērtība ir 361 000 ASV dolāru (174 000 lati).

Konkurss notiks futbola arēnā ar vairāk nekā 5000 sēdvietām, uz milzīgas skatuves ar modernām gaismām, skaņu un skatuves tehniku. Fināls tiks pārraidīts divās valodās - krievu un angļu valodā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu