''Samsung'' prezentē jaunu robotizēto putekļusūcēju (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc vairākiem izpētē pavadītiem gadiem un neskaitāmiem sasniegumiem tīrīšanas un kustības tehnoloģiju jomā Samsung šogad ir laidis klajā robotizēto putekļusūcēju FUROT II.

Šī mazā, bet spēcīgā tīrīšanas ierīce bez piepūles spēj tīrīt visas grīdas virsmas, sākot no cietajām grīdām līdz paklājiem, atbrīvojot māju no putekļiem un alergēniem. Aprīkots ar Samsung unikālo Visionary Mapping System tehnoloģiju, FUROT II patiesībā var redzēt, domāt un atcerēties.

Izmantojot iebūvēto kameru, FUROT II var vienmēr redzēt, kur atrodas, tādējādi tas spēj brīvi pārvietoties pa visu māju. Ierīce ir arī spējīga domāt un radīt virtuālu mājokļa karti, pirms izrēķina visefektīvāko maršrutu. Vienmēr precīzi zinot, kur tas atrodas, FUROT II ir spējīgs atgriezties pie uzlādes bāzes, kad baterija ir gandrīz tukša, pilnībā uzlādēties divu stundu laikā un tad atkal turpināt tīrīšanu no vietas, kur tā tika pārtraukta.

Atšķirībā no jebkuras citas robotizētās tīrīšanas ierīces FUROT II piedāvā arī manuālās tālvadības režīmu, kas ļauj lietotājam mainīt programmu ar pieskārienu vienai pogai.

Ar korpusa augstumu vien 10 cm un pilnībā bez jebkādiem vadiem FUROT II viegli spēj piekļūt tādām sarežģītām vietām kā, piemēram, zem gultas vai kafijas galdiņa, un tas ir ideāli piemērots ikdienas tīrīšanai. Kompakts, izveicīgs un ātrs, FUROT II robotizētais putekļusūcējs ir revolucionizējis mājokļa tīrīšanu.

FUROT II raksturīpašības

• Lielisks tīrīšanas sniegums ar vakuuma sūkni putekļiem un ideālu rotējošas birstes bloku matu un gružu uzslaucīšanai.

• Divpusējās birstes tīrīšanas platuma palielināšanai un uzlabotai uzslaucīšanai, tai pašā laikā savu patieso platumu saglabājot pēc iespējas mazāku, lai spētu iekļūt šaurākās vietās.

• Deviņdesmit minūšu tīrīšana ar vienu uzlādes reizi, kas ir pietiekama četrām vidusmēra istabām, kā arī spēja atkārtoti uzlādēties un turpināt iesākto darbu lielākas platības uzkopšanai.

• Astoņi pretsadursmes sensori un trīs pretnokrišanas sensori, lai izvairītos no kontakta ar mēbelēm un citiem objektiem, kā arī, lai novērstu nokrišanu pa trepēm vai no lielām paceltām virsmām.

• Super kluss darbībā, lai traucētu pēc iespējas mazāk un nodrošinātu tīru, klusu mājokli.

• Augstas klases HEPA 11 filtrs, kas likvidē putekļus, mikrodaļiņas un citus alergēnus.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu