Samsung piedāvā TwinCook krāsni (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunā iebūvējamo cepšanas iekārtu sērija ietver TwinCook krāsni; ātro, kompakto krāsni; tvaika krāsni; keramisko, gāzes un indukcijas plīti, mikroviļņu krāsni; trauku mazgājamo mašīnu un tvaika nosūcējus.

Samsung šos produktus ir radījis pēc rūpīgas izpētes, kā patērētāji pavada savu laiku virtuvē, gatavojot ēdienu, lai pēc tam maksimāli atvieglotu viņiem ikdienu. Jaunā iebūvējamās virtuves tehnikas sērija ir veidota, lai veicinātu enerģijas taupīšanu, ātrāku gatavošanu un veselīgāku ēšanu, izmantojot virkni dažādu tehnisku jauninājumu un funkciju. Visas šīs priekšrocības ir ietvertas praktiskā un daudzpusīgā dizainā un premium kategorijas materiālu apdarē, kas nevainojami iederēsies virtuves vidē, padarot to par gudru un pārdomātu dzīves telpu.

Dubultās pagatavošanas tehnoloģija

Samsung TwinCook tehnoloģija ir būtiskākā Samsung krāšņu sērijas sastāvdaļa, kas ir pieejama dažādos izpildījumos, lai apmierinātu gan dažādas kulinārijas, gan arī estētikas gaumes. TwinCook krāsns sadalītājs un konvekcijas funkcija ļauj vienlaikus pagatavot atsevišķus ēdienus atšķirīgās temperatūrās, tādējādi samazinot gatavošanas laiku. Ja nepieciešams pagatavot mazāku ēdiena apjomu, patērētāji var izmantot tikai pusi no krāsns un izbaudīt garšīgu mājās gatavotu ēdienu, tai pašā laikā ietaupot 25% no enerģijas, ko patērē parasta krāsns. Dubultās pagatavošanas krāsnis ir draudzīgas ne tikai telpai, bet arī videi.

Pateicoties novatoriskajai dubultās pagatavošanas tehnoloģijai, Samsung TWINCook krāsns tika augsti novērtēta 2009.gada IDEA dizaina konkursā, kur tā ieguva zelta medaļu.

Tvaika tīrīšana

Tvaika pašattīrīšanās ir vēl viena Samsung krāšņu funkcija – jauna, veselīga un videi draudzīga tīrīšanas sistēma, kas izmanto ūdeni bez jebkādiem mazgāšanas līdzekļiem un ķimikālijām. Īss 25 minūšu cikls ir viss, kas nepieciešams, lai likvidētu visus netīrumus un nosēdumus.

Tvaika krāsns 45 centimetru nišai

Samsung ir arī laidis klajā savu pirmo tvaika krāsni, ko var ievietot 45 cm nišā un kas sniedz lieliskus gatavošanas rezultātus rekordīsā laikā. Tvaiks tiek vienbalsīgi atzīts par labāko gatavošanas metodi, kas ēdienā saglabā uzturvielas un vitamīnus, tai pašā laikā samazinot sāls un tauku daudzumu. Samsung tvaika krāsns sniedz 30 litru ietilpību ar keramiskās emaljas iekšējo apdari un piedāvā tvaika atkausēšanu, kā arī konvekcijas un grilēšanas iespējas.

Ātrā krāsns

Nākamais Samsung prezentētais novatoriskais produkts ir ātrā krāsns, kurai ir vairāki karstuma avoti – dubultā konvekcija, augšas un apakšas grils, kā arī mikroviļņu krāsns. Starp šiem karstuma avotiem dubultā konvekcija ir Samsung patentēta tehnoloģija, kas nodrošina četras reizes ātrāku pagatavošanu nekā klasiskajās krāsnīs. Samsung ātrajā krāsnī vesels cālis var tikt pagatavots mazāk nekā 30 minūtēs!

AnyDish indukcijas virsma

Kompānija iepazīstina arī ar jaunu indukcijas plīts virsmu sēriju, kuras galvenā sastāvdaļa ir novatoriskā AnyDish indukcijas virsma. AnyDish virsma ir ātrāka par gāzes degļu virsmu un tikpat plāna kā elektriskā plīts virsma. Tās papildu vērtība ir augstākā līmeņa energoefektivitāte – tā uzkarsē tikai to plīts virsmas daļu, ar kuru saskaras uz plīts uzliktais trauks. AnyDish virsma nodrošina absolūti brīvu plīts virsmas izmantošanu (atšķirībā no klasiskajām plīts virsmām, kur gatavošanai paredzētas vien atsevišķi nodalītas zonas), kas ļauj vairākus ēdienus pagatavot vienlaikus.

Ikviens, kas pavada laiku virtuvē, zina, cik svarīga ir plīts virsmas platība un tās optimizēšana. Pateicoties AnyDish tehnoloģijai, ikviena panna vai katls neatkarīgi no izmēra un formas var tikt izmantots atsevišķi vai arī vienlaikus, un to var novietot tā, lai tas atrastos visērtākajā un visdrošākajā vietā uz plīts.

Samsung kompānijai šī ir spēcīgākā iebūvējamās cepšanas tehnikas sērija, kāda jelkad ir tikusi izlaista, un tā izvirza kompāniju tehnoloģiskās attīstības priekšgalā.

Samsung turpinās attīstīt tās pašreizējās tehnoloģijas un meklēs jaunas iespējas novatorismam mājas tehnikas industrijā. Kompānija plāno arī paspilgtināt tās identitāti iebūvētās tehnikas kategorijā un no nākamā gada uzlabot trauku mazgāšanas tehniku.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu