Londonā notikusi filmas "Sekss un lielpilsēta" pasaules pirmizrāde video (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Londonā pirmdienas vakarā pasaules pirmizrādi piedzīvoja viena no šīs vasaras gaidītākajām filmām "Sex and the City: The Movie" ("Sekss un lielpilsēta").

Filma veidota pēc visā pasaulē populārā tāda paša nosaukuma amerikāņu televīzijas seriāla, kas tika demonstrēts no 1999.gada līdz 2004.gadam un stāstīja par četru draudzeņu dzīvi Ņujorkā.

Uz sarkanā paklāja pie Londonas Lesterskvēra kinoteātra, kur parasti notiek nozīmīgāko filmu pirmizrādes, bija ieradušās filmas galveno lomu atveidotājas Sāra Džesika Pārkere, Kima Ketrela, Kristina Deivisa un Sintija Niksone, kuras sagaidīja sajūsmināto fanu un žurnālistu pūlis.

Pirmā uz sarkanā paklāja britu dizainera Aleksandra Makvīna kleitā kāpa Pārkere, kas filmā tēlo Keriju Bredšovu.

Runājot par filmu, pirms pirmizrādes Pārkere pastāstīja, ka tā ir par "piedošanu un patiesiem un jēgpilniem mīlestības meklējumiem".

"Mums visiem šis ir brīnumains un vienkārši neaizmirstams vakars," intervijā raidsabiedrībai BBC piebilda Pārkere.

Nākamā fanu priekšā stājās Anglijā dzimusī Ketrela, tērpusies pankroka un "new wave" modes krustmātes Vivjenas Vestvudas modelētajā tērpā, bet viņai sekoja Sintija Niksone garā, melnā Kalvina Kleina kleitā un Kristina Deivisa ķiršu sarkanā kleitā bez piedurknēm.

Ketrela, kura kopš seriāla beigām tēlojusi Vestenda teātra iestudējumos, sacīja, ka ļoti priecājas atgriezties Londonā.

"Es mīlu Ņujorku, es tur dzīvoju, taču ar Lielbritāniju mani saista visbrīnišķīgākā mīlas dēka," teica Ketrela un piebilda, ka ļoti cer uz filmas turpinājumu.

Oficiāli Lielbritānijas kinoteātros filma startēs 28.maijā, ASV - 30.maijā, bet Latvijā - 6.jūnijā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu