LG prezentē jaunāko sadzīves tehniku izstādē IFA 2009

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

LG Electronics (LG) plāno prezentēt jaunākos sadzīves tehnikas produktus starptautiskajā IFA 2009 izstādē, kura notiks Berlīnē no 4. līdz 9. septembrim.

Ar devīzi “Uzlabo dzīvi sev un savai ģimenei!” uzņēmums parādīs, kā ar inovatīvu un izsmalcinātu produktu palīdzību iedvesmos patērētājus un uzlabos viņu ikdienu. Pirmo reizi LG prezentēs ekskluzīvu 11 kg ietilpīgu veļas mazgājamo mašīnu, kas ir lielākā pieejamā ietilpība standarta 24 collu veļas mašīnu klasē.

“Mēs pētām patērētāju dzīvesveidu un atspoguļojam viņu vajadzības savos produktos,” piebilst Joungs-Ha Lee (Young-ha Lee), LG Electronics Home Appliance Company prezidents un izpilddirektors. „Pēdējā laikā patērētāji sūdzas par laika patēriņu, kas nepieciešams, lai izmazgātu veļu ģimenei. Šogad izstādē IFA piedāvāsim risinājumu šim nepatīkamajam mājas darbam.”

LG sadzīves tehnikas stendā piedāvās iepazīties ar inovatīviem un moderniem produktiem – veļas mazgājamām mašīnām, ledusskapjiem, putekļusūcējiem, virtuves sadzīves tehniku, iebūvēto tehniku un trauku mazgājamajām mašīnām. Papildus šiem produktiem LG prezentēs arī iebūvējamas viedtehnoloģijas, tostarp lineāro kompresoru, Inverter Direct Drive™ un putekļu kompresijas sistēmu. IFA 2009 izstāde piedāvā unikālu iespēju apmeklētājiem redzēt to, kā LG jaunākās tehnoloģijas uzlabo lietotāju dzīvi.

Izstādē tiks prezentēta LG jaunākā veļas mazgājamā mašīna ar milzīgu 11 kg ietilpību. Standarta 24 collu izmēra veļas mašīnas izmēri padara to piemērotu mazām telpām, lielāks cilindrs nodrošina mazāk saburzījušos drēbju. Direct Drive™ tiešās piedziņas motors padara LG veļas mazgājamo mašīnu par vienu no videi draudzīgākajām un izturīgākajām tirgū. Tai ir viszemākais trokšņa, enerģijas patēriņa un vibrācijas līmenis veļas mašīnu industrijā.

Ledusskapji

LG prezentēs arī plašu ledusskapju klāstu. LG jaunākās paaudzes ledusskapjos iestrādātas tādas jaunākās tehnoloģijas kā Linear Compressor, VitaLight un Green Ion Door Cooling,

Šogad LG iepazīstinās ar jaunajiem divdurvju ledusskapjiem, kuros ir augstākā līmeņa enerģijas taupīšanas efektivitāte un liela ietilpība. Jaunajiem ledusskapjiem ir milzīga 617 litru ietilpība, taču tā nepārsniedz standarta ledusskapja dziļumu. Linear Compressor tehnoloģija samazina enerģijas patēriņu aptuveni par 20% salīdzinājumā ar standarta kompresoru, sniedzot īpašniekiem izcilas enerģijas taupīšanas iespējas. Melnais matētais nerūsējošā tērauda pārklājums ar balto LED displeju piešķir virtuvei unikālu un izteiksmīgu stilu.

Virtuves sadzīves tehnika

Izstādē LG prezentēs arī jaunu tvaika cepeškrāsni SolarCUBE, kurā esošā light wave tehnoloģija padara ēdiena gatavošanu daudz patīkamāku. Tvaika funkcija neļauj izdalīties vērtīgajām uzturvielām un vienlaikus samazina piesātināto tauku un sāls daudzumu, padarot ēdienu garšīgāku un veselīgāku. Jaunā krāsns piedāvā arī augstu energoefektivitāti, turklāt tās kompaktais un modernais dizains iederēsies jebkurā virtuvē.

Līdzās SolarCUBE tiks piedāvāta arī mikroviļņu krāsns LG’s DuoChef.

Putekļsūcēji

Ievērojams jaunums IFA 2009 izstādē būs jaunais LG putekļsūcējs bez maisiņa - KOMPRESSORTM ar inovatīvo tvaika funkciju un Sani Punch uzgali, kas paredzēts audumu tīrīšanai un izsūc krietnu daļu putekļu ērcīšu un citu alergēnu no matračiem, audumiem un segām. Putekļsūcējā iebūvētā putekļu saspiešanas tehnoloģija padara tīrīšanu veselīgāku un patīkamāku.

Tiks prezentēts arī LG Roboking - jaunākais robots putekļsūcējs.

Iebūvējamā tehnika

Kombinējot dažādas ierīces ar modernu dizainu un viegli lietojamām funkcijām, LG iebūvējamā tehnika rada efektīvāku darba vidi virtuvē. Šogad LG izstādē prezentēs iebūvētas tehnikas dizainu ar ziediem, kas iederēsies modernā un mūsdienīgā virtuvē. Tiks piedāvātas dažādas cepeškrāšņu, plīts virsmu, tvaika nosūcēju, ledusskapju un trauku mazgājamo mašīnu un mikroviļņu krāšņu komplektācijas iespējas un modeļi, piedāvājot pilnu iebūvējamās tehnikas klāstu.

Turklāt LG piedāvās elegantu divdurvju ledusskapi, kas ir pilnībā pārklāts ar nerūsējošu tēraudu. Šis ledusskapis ir lielisks papildinājums jebkurai virtuvei, un, pateicoties durvīs iebūvētajai ledus gatavošanas ierīcei, ļauj uzglabāt vairāk pārtikas divos papildu plauktos. LG lineārais kompresors palielina ledusskapja patērētās enerģijas efektivitāti, kamēr Opti Temp Zone™ palīdz ilgāk saglabāt pārtiku svaigu.

Trauku mazgājamās mašīnas

LG jaunā trauku mazgājamā mašīna piedāvā vairāk vietas arī lielu trauku mazgāšanai. Pateicoties izmēros mazajam Direct Drive tiešās piedziņas motoram, palielinās mašīnas ietilpība. Šī trauku mazgājamā mašīna darbojas gandrīz bez skaņas (43dB), un tajā iebūvētais UV apgaismojums neļauj veidoties baktērijām un iznīcina līdz pat 99% pēc mazgāšanas mašīnā palikušo baktēriju, kā arī ļauj higiēniski uzglabāt traukus mašīnā uz laiku līdz četrām stundām pēc mazgāšanas cikla.

IFA 2009 notiek Berlīnē no š. g. 4. līdz 9. septembrim un ir viena no pasaulē lielākajām elektronisko preču izstādēm. Pērn tajā piedalījās 1212 zīmoli un to apmeklēja aptuveni 222 780 interesenti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu