Šipkēvics, Vētra un Jope atklāti par sievietēm...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jānis Šipkēvics turpina: aiz katra vīrieša stāv sieviete. Pilnīgi neatkarīgi no tā, vai viņš ir vecpuisis vai neprecējies. Šajā vakarā, 22. martā, televīzija «STV Pirmā» par savām mūža sievietēm atklāti, godīgi un aizkustinoši stāsta Juris Jope, aktieris, operdziedātājs, Jānis Šipkēvics, «Radio SWH» valdes priekšsēdētājs, un Varis Vētra, aktieris, režisors. TVnet lasītājiem šo trīs vīriešu stāstus un pārdomas ir iespējams noskatīties un noklausīties jau tagad.

Televīzija «STV Pirmā» rūpējas par sieviešu labsajūtu, patīkamām emocijām un aizkustinošiem mirkļiem. Tādēļ visu martu ik otrdienas vakaru iespējams ieklausīties vīriešu stāstos jeb klusās atzīšanās «Mums viņas ir visskaistākās» ietvaros. Ik reizi Latvijā pazīstami, cienīti un populāri vīrieši stāsta par sievietēm, par savām īpašajām sievietēm un Latvijas sievietēm kopumā. Aizkustinoši emocionālie stāsti redzami ik otrdienas vakaru plkst. 22.00 uzreiz pēc sarunu šova «Starp mums runājot».

«Mums viņas ir visskaistākās» otrdienās plkst. 22.00 televīzijā «STV Pirmā!»

Vīriešu atzīšanās no šā vakara «Mums viņas ir visskaistākās»

Varis Vētra: Var gadīties, ka sieviete ir dzīves jēga vīrietim.

Juris Jope: Sieviete ir tas, bez kā noteikti es savu dzīvi nevarētu iedomāties.

Jānis Šipkēvics: Ja zeltu pārbauda ar uguni un tad sievieti pārbauda ar zeltu un vīrieti pārbauda ar sievieti, nu tad tas varētu būt – tā atbilde, kas ir sieviete.

Varis Vētras: Tās sievietes, kas ir radušās šai pasaulē, lai padarītu pasauli krāsaināku, tad tās sievietes ir tas iemesls, kāpēc vīrieši kustas.

Juris Jope: Viss, ko izdomā vīrieši, ir kaut kas skarbs, kaut kas tāds brutāls.

Ja vīrieši izdomā ieročus, tad izrādās, ka sieviete ir izdomājusi bruņuvesti, lai mūs saudzētu.

Varis Vētra: Mana sieviete ir mans draugs, mīļākā, bērnu māte. Mana sieviete ir tā, ar kuru gribas dalīties. Man patīk dalīties, jo tā es uzzinu, kas esmu.

Jānis Šipkēvics: Aiz katra vīrieša stāv sieviete. Pilnīgi neatkarīgi, vai viņš ir vecpuisis vai neprecējies. Tik un tā – aiz viņa stāv sieviete. Vai viņš to grib vai negrib. Sākot no mātes. Vīrietis nevar būt veiksmīgs, ja aiz viņa nav sievietes.

Varis Vētra: Man mamma bija tāda sieviete – reizē draugs, reizē bija ļoti maiga, reizē uzklausīja. Viņa spēlēja tādu lomu man, ka es esmu liels. Nekad dzīvē man nebija tāda aizrādījuma, ka tu nezini vai ka tu jau esi mazs.

Juris Jope: Manā dzīvē sievietes vienmēr ir spēlējušas ļoti lielu lomu. Sākot ar manu nu jau cienījamos gados esošo vecomāti, beidzot ar manu jauno piecgadīgo meitiņu.

Juris Jope: Mana mamma ir mīļa, kaut gan, es domāju, mana mamma ir ļoti stiprs cilvēks, stipra sieviete. Jo izaudzināt mani vienai pašai, izaudzināt tādu hiperaktīvu bērnu, kāds es biju un kāds vēl joprojām esmu, tas nav viegls darbs.

Jānis Šipkēvics: Vēl jau ir attiecības ar meitu, kas arī ir sieviete. Un audžumāti, kas ir vispār dzīvs piemineklis.

Juris Jope: Godīgi sakot, mana sieviete jeb divas manas sievietes, kas tagad ir mana ģimene, – tā ir meita un Zane, tie ir cilvēki, kuru dēļ es stāvu uz abām kājām. Tie ir tie divi cilvēki, kuru dēļ es brīžos, kad nevaru saņemties, saņemos.

Jānis Šipkēvics: Vajag atrast tādu sievieti, kura arī tev var dot. Un dot šo apziņu, ka tu kaut kas esi.

Varis Vētra: Latvijā,

manuprāt, ir patiešām visskaistākās un vissievišķīgākās sievietes.

Juris Jope: Ne es viens to teikšu, visi žurnāli to apgalvo – Latvijā ir visskaistākās sievietes! Vēl piebildīšu tikai, ka, manuprāt, mums ir ļoti gudras sievietes. Latviešu vīriešiem – mums - nav par ko sūdzēties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu