Sončika, Kurusova, Aisha u.c. slavenības "Fashion&Show" (12)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

8.oktobra vakarā iepirkšanās centrs „Sky&More” pulcināja negaidīti daudz modes mīļotāju, kuri bija ieradušies uz Baltijas mērogā līdz šim nebijušu modes performanci „Fashion&Show”. Grandiozajā šovā ar divu līmeņu skatuvi modeļu lomā iejutās Latvijā pazīstamas un populāras personas, kuras demonstrēja augstās modes zīmolu jaunākās kolekcijas.

Uz „Fashion&Show” mēles pasaulē populāro un iecienīto zīmolu Dolce&Gabbana”, „Valentino”, „Versace”, „Takeshy Kurosawa”, „Diesel”, „Trussardi”, „Just Cavalli” un „Byblos” rudens un ziemas sezonas kolekciju tērpus demonstrēja uzņēmēja un Latvijas Blondīņu asociācijas prezidente Marika Ģederte, dziedātājas Aisha, Jenny May, Diāna Moon, Elli U un dvīņumāsas Ana un Katrīne Drozdovičas, dejotāja un vairāku šovu dalībniece Aleksandra Kurusova, aktrise un jaunā raidījuma „Mājokļa jautājums” vadītāja Vita Balčunaite, sabiedrības dāmas Anete Sončika un Elizabete Vanaga, uzņēmēja Dace Dēnava, dziedātājs Markus Riva, šovu „Latvijas princese” vadītājs Valdis Škutāns. Turklāt skatītāji šova pirmās daļas priekšnesumus varēja baudīt instrumentālās džeza grupas „Jam Orchestra” pavadījumā.

Šova otrajā daļā bija skatāmi vairāk nekā 25 iznācieni jaunās dizaineres Signes Valteres radītajos ekstravagantajos tērpos, kuros dominēja dažāda izmēra lentes, sarežģītas konstrukcijas, neparasti materiāli un pat apģērbā iestrādāti gaismas elementi.

Ar īpaši lielām skatītāju ovācijām tika sagaidīta Anete Sončika, kura jaunās mākslinieces darināto tērpu parādes kulminācijā demonstrēja apmetni ar iestrādātām LED diodēm.
Anete Sončika
Anete Sončika Foto: Mārtiņš Plūme

I/c „Sky&More” vadītājs Rihards Rubenis atklāj, ka modes šovu organizēšanu plāno izveidot par tradīciju divas reizes gadā: „Ar rudens „Fashion&Show” esam uzstādījuši jaunu modes šovu kvalitātes līmeni, un jau ir radušās idejas, kā skatītājus pārsteigt nākamajā šovā, ko plānojam organizēt atkal pavasarī. Esam negaidīti un patīkami pārsteigti par šova plašo apmeklētību, kas pat divkārt pārsniegusi gaidīto. Lielā apmeklētāju atsaucība ir nenovērtējams stimuls nākamos šovus padarīt vēl pieejamākus visiem interesentiem.”

„Fashion&Show” noslēdza slavenais house mūziķis - vokālists Peyton, kurš ir viens no pieprasītākajiem māksliniekiem ne tikai Ibizas nakts klubos, bet arī pasaules lielākajos house mūzikas festivālos. Arī Latvijā bija unikāla iespēja baudīt šā mākslinieka uzstāšanos gan iespaidīgā šova laikā, gan klubā „Push”, kur notika „Fashion&Show Push More” afterparty svinības.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu