Īsākās slavenību laulības: Top 10 (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tautā ir labi zināma paruna: nestreb karstu vai arī – kā vējš skrien, kā miets atduras! Jā, arī šoreiz stāsts būs par “apdedzināšanās mākslu”, t.i., visīsāko laulību ilgumu! TVNET piedāvā ielūkoties slavenību īsāko laulību topā.

Topa apkopotāji ir portāla showbuzz.ru žurnālisti, kuri slavenību ātrās laulības savirknējuši dilstošā kārtībā. Topa visilgākās laulības ilgst 21 mēnesi, bet īsākās – 55 stundas. Lasi un uzzini, kuri ir šo savienību vaininieki.

10. vieta. Aktrise Džūlija Robertsa un kantri dziedātājs Lails Lovetts

Laulības ilgums - 21 mēnesis

Laulībā stājušies pēc trīs nedēļas gara romāna 1993.gadā, šķiršanās bijusi mierīga un viņi esot palikuši draugi. Šobrīd Džūlija precējusies ar Denielu Moderu, ar kuru iepazinās filmas “Meksikānis” filmēšanas laikā, un viņiem ir trīs bērni.

9. vieta. Aktieris Čārlijs Šīns un Donna Pila

Laulības ilgums: 14 mēneši

Vienīgi trešajās laulības aktieris Čarlijs Šīns bija pārliecināts, ka šī sieviete (Brūka Millere) ir īstā. “Ir sajūta, ka šīs ir manas pirmās īstās laulības, jo pirmās laulības (ar Donnu Pilu) bija izrāde, bet otrās (ar Denīzi Ričardsu) krāpniecība”, tā par savām laulībām saka Šīns.

8. vieta: dziedātāja Dženifera Lopesa un dejotājs Kriss Džads

Laulības ilgums - 7 mēneši

“Maniem partneriem grūti dzīvot manā ēnā, zinot, ka viņi nekad nespēs nopelnīt tik daudz naudas kā es,” saka Lopesa. Dejotājs un horeogrāfs Kriss Džads iepazinās ar Dženiferu, kad veidoja klipu dziesmai “Love Don''t Cost a Thing”, viņi apprecējās 2001.gadā. Pašreiz Lopesa precējusies ar dziedātāju Marku Entoni un viņiem ir dvīnīši. Klīst baumas, ka viņu šķiršanās ir neizbēgama, taču pāris to noliedz.

7.vieta. Modele Pamela Andersone un mūziķis Kids Roks

Laulības ilgums - 5 mēneši

Ar savu pirmo vīru (Tomiju Lī) Pamela bija pazīstama tikai 96 stundas pirms kāzām, taču šī laulība ilga 3 gadus, un viņiem ir divi kopēji dēli. Muzikants Kid Rok ir Pamelas otrais vīrs.

6. vieta. Aktrise Renē Zelvēgere un kantrī mūzikas izpildītājs Kenijs Česnijs

Laulības ilgums - 4 mēneši

“Domāju, ka man pat nav konkrēta vīriešu tipa, kuros es iemīlos. Neaizraujos ne ar “labajiem zēniem”, ne “motociklistiem”, ne “sliktajiem zēniem”, atzīst aktrise. Zelvēgere un Česnijs pirms kāzām bija pazīstami piecus mēnešus.

5. vieta. Aktieris Nikolass Keidžs un dziedātāja Līza Marija Preslija

Laulības ilgums - 4 mēneši

Nikolass Keidžs ir liels Elvisa fans. Viņš kolekcionē mūziķa piemiņas suvenīrus, bet nu šis “priekšmets” jau ir par traku. Viņi salaulājās Havaju salās 2002.gadā.

4. vieta. Aktrise Drū Berimora un bārmenis Džeremi Tomass

Laulības ilgums - 6 nedēļas

“Dažreiz es daru lietas, kuras paliek uz visiem laikiem, piemēram, laulības vai tetovējums. Tomēr šoreiz laikam nebūšu principāla," īso laulību komentē aktrise. Šīs bija Drū pirmās laulības, un viņai bija tikai 19 gadu.

3. vieta. Amerikāņu aktrise un seksa simbols Karmena Elektra un skandalozais basketbolists Deniss Rodmens

Laulības ilgums - 9 dienas

“Mani vairāk pievelk spēcīgi vīrieši nekā sievišķīgi. Tādi, kas var pārņemt kontroli savā ziņā," pirms laulībām apgalvoja Karmena Elektra. Elektrai tās bija pirmās laulības, slēgtas 1998.gadā Lasvegasā. Abi laulātie acīmredzot tajā brīdī bija alkohola reibumā, jo laulība vēlāk tika anulēta.

2.vieta. Amerikāņu aktieris un režisors Deniss Hoplers un dziedātāja Mišela Filipsa

Laulības ilgums - 8 dienas

“Mēs bijām vīrs un sieva astoņas dienas, un tās bija laimīgākās dienas manā mūžā,” tomēr atzīst Mišela. Mišelai un Denisam par abiem kopā ir desmit laulību, un arī šobrīd katrs ir laulātā statusā.

1.vieta. Popa princese Britnija Spīrsa un aktieris Džeisons Aleksanders

Laulības ilgums - 55 stundas

Britnija ar savu bērnības draugu Džeisonu salaulājās 2004.gada janvārī, taču pēc tam nosauca to par kļūdu un laulība tika anulēta. Pēdējā Britnijas laulība bija ar dejotāju Kevinu Federlainu 2004.gadā. Laulībā dzimuši divi dēli, taču laulība izjuka un tam sekoja cīņa par bērnu aizbildniecību.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu