Ģimene mitinās vagoniņā. Palīdzēsim! (110)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kādai ģimenei, kurā aug vairāki mazi bērni, Stopiņu novadā nodegusi māja un patlaban deviņi cilvēki ir spiesti mitināties šaurā dzīvojamajā vagoniņā. Apkures nav un cietušos māc nopietnas bažas, kas ar viņiem notiks ziemā. TVNET aicina lasītājus atsaukties un palīdzēt grūtībās nonākušajiem cilvēkiem.

Otrdien TVNET saņēma vēstuli no Edgara, kurš stāstīja, ka viņa tuviem radiniekiem Stopiņu novadā, Vālodžu ciemā nesen nodegusi dzīvojamā ēka. Nekāds pašvaldības atbalsts nav saņemts un šobrīd deviņu cilvēku ģimene mitinās mazā dzīvojamajā celtnieku vagoniņā.

"Tur nav apkures, bet tuvojas ziema un ģimenē ir četri bērni. Viens nupat sācis iet skolā, divi iet bērnudārzā, trešais ir nesen piedzimis."
Ēkas otra stāva vairs nav, jo istabas ir izdegušas. Tāpat ēkai nav arī jumta.
Ēkas otra stāva vairs nav, jo istabas ir izdegušas. Tāpat ēkai nav arī jumta. Foto: TVNET lasītāja foto

"Mēs, visi radi un tuvākie iesaistāmies palīdzības sniegšanā, taču, ņemot vērā, ka visa iedzīve ir cietusi no uguns un ūdens, vajadzību ir daudz vairāk nekā mūsu iespēju. Varbūt atradīsies labi cilvēki, kuri nebūs vienaldzīgi un vēlēsies palīdzēt nelaimē nonākušajai ģimenei," vēstulē raksta ģimenes tuvinieks Edgars.

Lai pārliecinātos par ugunsgrēku, TVNET vērsās Stopiņu novada pašvaldības policijā un guva apstiprinājumu notikušajai nelaimei. Portāls sazinājās arī ar Līgu Reimani, kura vēl kopā ar astoņiem ģimenes locekļiem spiesta dzīvot celtnieku vagoniņā:

"Esam palikuši uz ielas, jo pat pašvaldība nedomā palīdzēt. Ir atdzīts dzīvojamais vagoniņš priekš deviņiem cilvēkiem, kur četri no tiem ir bērni."

"Māja no priekšas izskatās, it kā tai nekas nebūtu noticis, bet iekštelpas ir briesmīgas. Otrā stāva vairs nav, jo istabas ir izdegušas, un nav arī jumta. Pirmajā stāvā tikai viena istaba un virtuve ir kaut cik apdzīvojama, bet pārējās daļēji izdegušas un noplūdušas.

TVNET aicina palīdzēt nelaimē nonākušajai ģimenei, pārskaitot ziedojumus uz kontu:

Līga Reimane (p.k. 050681-11595) - LV69HABA0551011852660

Komentāri (110)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu