Latvijas modes mākslinieku pārstāvniecība: veikals "Klase"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau vairākus mēnešus vienā no skaistākajiem Rīgas centra iekšpagalmiem, blakus skaistai viesnīcai, izciliem restorāniem, mākslas galerijām un mājīgām kafejnīcām Berga Bazārā darbojas jauns modes veikals.

Veikals "Klase" piedāvā Latvijas dizaineru apģērbu, apavus, somas un aksesuārus dāmām, kungiem, bērniem; tie izceļas ar  augstu kvalitāti, Latvijai raksturīgo stila individualitāti. Kolekcijas ir nelielas, bet
pārsvarā veikalā piedāvātās lietas ir unikālas, radītas tikai vienā eksemplārā, no dabīgiem materiāliem, tādiem kā lins, zīds, kokvilna, mohēra, vilna.

"Klase" pārstāv atzītus un populārus modes māksliniekus, kas ir guvuši godalgas modes nedēļās Latvijā un ārpus, arī jaunos un talantīgos modes māksliniekus.

"Klasē" katru nedēļu ir kas īpašs – modes skates, prezentācijas,  pēcpusdienas modes mākslinieku sabiedrībā, slēgtas ballītes īpašiem viesiem ar stilistu piedalīšanos.

Veikala KLASE dalībnieki – mākslinieki:

Anita Altmane, Cecina, Cinnamon, Colorlicious, Dasada / Something Cozy, Aleksandrs Pavlovs, Ilona Kambare, Modris Klingenbergs, Hypnosis /Agnese Narņicka, Inch daile, Inese Lapsiņa, Inga Tauriņa, JODO, Keita, Liene Mūrniece, Madara ecocosmetics, manaLatvija.com, Narciss, Natālija Jansone, Reinis Ratnieks, Ringla, Romāns Straupmanis, SALT, Šeila, Sockbox, Sniegbaltīte, Tasty Things, Una Vita, Žanete Auziņa u.c.

Veikals KLASE atvērts darba dienās plkst.10.00 – 19.00, sestdienās 11.00 – 18.00.

 Latvijas modes KLASE atrodas Berga Bazārā, Elizabetes ielā 85a, Rīgā

 Jaunumus skaties www.modesklase.lv  www.twitter.com/Modesklase

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu