Iznācis žurnāla Cosmopolitan aprīļa numurs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lasi jaunāko žurnāla „Cosmopolitan” numuru un iegūsti 20 padomus, kā iekļūt smalkajās aprindās un kā izvēlēties piemērotāko vīnu ballītei, uzzini visu par zvaigžņu ikdienu un ko tu vari darīt, lai dzīvotu smalki. Iepazīsti itāļu virtuves burvību un atklāj, kā dedzināt kalorijas svaigā gaisā.

Jaunajā žurnāla numurā uzzini, cik seksa partneru vidēji ir vienam latvietim, kā seksa laikā novest mīļoto līdz ekstāzei, kādi ir mūsu seksuālie paradumi, kā iemīlēt vīramāti un kā tikt vaļā no sāncenses ar pārbaudītiem līdzekļiem.

Iepazīsti karstākās tendences, kas tev šomēnes jāizmēģina, jaunākās tendences grimā un matu sakārtojumā, apgūsti modes pamatnoteikumus krāšņākai dzīvei un tērpus, ar kuriem šosezon nav iespējams nošaut greizi.

Jaunajā "Cosmopolitan" numurā meklē arī sarunu ar aktrisi Katrīnu Heiglu no seriāla „Grejas anatomija” un „Bez tabu” pionieri Agnesi Drunku un noskaidro, kādi ir septiņi iekārojamākie modes pirkumi, kā arī daudz citu vērtīgu un interesantu tēmu par visu, kas tev svarīgs!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu