Vācijā ugunsdzēsēji gāzmaskās glābj vīrieti, kurš nebija mazgājies piecus gadus (15)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Nurtigenā, Vācijā ugunsdzēsēju komanda maskās no kāda dzīvokļa izcēlusi aptaukojušos vīrieti, kurš nebija spējīgs pats pārvietoties vai atstāt dzīvokli un pēdējos piecus gadus bija pavadījis nemazgājies, raksta «Daily Mail».

Apstākļi gandrīz 160 kilogramus smagā vīrieša dzīvoklī bijuši tik šausminoši, ka glābēji tajā devās bruņojušies ar sejas maskām.

Atkritumi seguši dzīvokļa grīdu pēdu biezā slānī, un to lielākoties veidojušas tukšas picas kastes. Tieši no šā ēdiena vīrietis ilgstoši bija pārticis, picu pasūtot piegādei ar kurjeru palīdzību.

Apstākļus 65 gadus vecā kunga dzīvoklī glābēji nodēvēja par «absolūtu elli».

«Grīdu līdz ceļiem klāja atkritumi, pūstošas picu kastes, pārtika un skārda bundžas. Tam visam pa vidu ložņāja dažādi kaitēkļi. Smaka bija neaprakstāma,» par dzīvoklī redzēto izteicās viens no glābējiem.

Glābēji šajā namā ieradās, jo blakusdzīvokļa kaimiņi bija saklausījuši savādu klaudzināšanu - izrādās, vecais kungs, sitot pret grīdu ar koku, centās pievērst cilvēku uzmanību. Glābējiem, lai dzīvoklī tiktu, nācās izlauzt durvis, jo tās bloķēja atkritumi.

Vīrieti no dzīvokļa izcēla ar ceļamkrāna palīdzību, un viņš nodots mediķu aprūpē.

Vīrietis atzinās, ka savu ķermeņa aprišu dēļ pēdējos piecus gadus nav pametis dzīvokli, nav mazgājies un pārticis no ēdiena piegādēm ar kurjeru.

Kaimiņi neko nenojauta

Kaimiņi stāsta, ka viņiem par situācijas nopietnību nebija ne jausmas. «Mēs nezinājām, kādā stāvoklī bija viņa dzīvoklis, bet nelielu ieskatu smakas veidā mēs guvām, kad ugunsdzēsēji uzlauza durvis,» stāsta viens no kaimiņiem.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu