Konkursā "Mrs Universe 2009" uzvar lietuviete (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaules skaistumkonkursā precētām sievietēm "Mrs Universe 2009", kas šoreiz notika Latvijā, par galvenā titula "Mrs Universe 2009" īpašnieci kļuvusi Vaida Ragenaite no Lietuvas.

"Konkursā pirmo vietu ieguva dalībniece no Beļģijas, otro - ASV pārstāve, trešo - Somijas pārstāve, bet ceturtajā vietā ierindojās dalībniece no Filipīnām, kura ieguva arī mediju simpātiju balvu," informēja "Mis Latvija aģentūras" direktore Inta Fogele

Kopumā šogad konkursā piedalījās dalībnieces no 17 valstīm - Filipīnām, Krievijas, Francijas, Itālijas, Brazīlijas, Lietuvas, Singapūras, Somijas, Vācijas, Bulgārijas, Maltas, Anglijas, ASV, Maķedonijas, Ukrainas, Beļģijas un Latvijas.

Latviju konkursā pārstāvēja 25 gadus vecā divu dēlu mamma Evija Indriksone-Nikonorova, kura "Mrs Universe 2009" neiekļuva fināla piecniekā, informēja Fogele.

Konkursa dalībnieces vērtēja starptautiska žūrija.

Pasaules skaistumkonkurss precētām sievietēm "Mrs Universe 2009" Rīgā notika no 2. līdz 9. augustam. 23.augustā Latvijas Televīzija (LTV7) pārraidīs gandrīz stundu garu konkursa norisi, bet ikdienas atspoguļojumu video dienasgrāmatas formātā nodrošinās „Balticom Internet”, un tas būs pieejams konkursa oficiālajā mājaslapā.

Pērn Bulgārijas galvaspilsētā Sofijā "Mrs Universe 2008" titulu ieguva Latvijas uzņēmēja Marika Ģederte.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu