Infiniti veidos lieljaudas modeļu sēriju (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Japāņu zīmols Infiniti, kas ietilpst Nissan sastāvā, bet Eiropā un arī citās valstīs par galvenajiem konkurentiem uzskata Lexus un lielo Vācijas trijotni - BMW, Audi un Mercedes-Benz, ir iecerējis izmēģināt spēkus lieljaudas auto lauciņā.

BMW ir M GmbH, Audi ir quattro GmbH, bet Mercedes-Benz ir AMG. Infiniti nav nekā, bet tas ir tikai pagaidām, jo jau Parīzes auto šovā japāņi prezentēs konceptauto, kas veidots uz sērijveida modeļa bāzes un nodēvēts par Infiniti Performance Line G Coupe jeb īsāk - IPL G Cabrio Concept. Šis IPL automobilis ar laiku piebiedrosies līdzīgi nodēvētai kupejai, ko japāņi ASV parādīja augustā un tirdzniecībā otrpus okeānam plāno laist decembrī - acīmredzot lai turīgajiem onkuļiem, būtu Ziemassvētku dāvana, ko pasniegt turīgajām mājsaimniecēm.

Pagaidām gan IPL automobiļu performances pieaugums ir visai nosacīts, jo uz G37 Cabrio bāzes veidotais konceptauto attīsta tikai par 18 zirgspēkiem vairāk (tagad 338 ZS), griezes moments no 360 Nm ir palielinājies līdz 374 Nm, tā maksimālais ātrums ir 270 km/h, bet sprints līdz 100 km/h ilgst nepilnas sešas sekundes. Bez nelielā dzinēja tūninga auto ir ieguvis arī sporta balstiekārtu ar jauniem amortizatoriem un atsperēm, kas ir par 10% stingrākas nekā standarta modelī.

Vizuālo atšķirību ir vēl mazāk, ko jau var salīdzināt ar augstāk minēto trīs uzņēmumu pieeju lieljaudas auto izstrādē - Infiniti IPL G Cabrio Concept ir dziļākas sliekšņu uzlikas, pamatīgi izpūtēji aizmugurē un lielāka diametra riteņu diski

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu