Noskaties Lieli naudas sodi un liegums iegūt tiesības. Policisti notver dzērājšoferi ar stāžu (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Alkometrs. Ilustratīvs attēls.
Alkometrs. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Divu nedēļu laikā kāds neapdomīgs vīrietis jau otro reizi nonāca policistu rokās par vienu un to pašu pārkāpumu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kādas pirmdienas vakarā 29 gadus vecs "Volkswagen" mikroautobusa vadītājs nolēma sakopt savu transportlīdzekli. Vīrietis sēdās pie stūres iereibis un devās uz automazgātavu blakus uzpildes stacijai "Circle K", Ķekavā. Benzīntanka darbinieki uzreiz pamanīja, ka šoferis ir pamatīgi iereibis.

Policisti nepieņēma neloģisko skaidrojumu par to, kāpēc vīrietis, viņaprāt, neskaitās automašīnas vadītājs. Likumsargi ātri vien noprata, ka šoferis brauc ne tikai bez vadītāja apliecības, bet arī alkohola reibumā.

Saņēmis sodu par nederīgu vadītāja apliecību un braukšanu reibumā, vīrietis mācību neguva. Padsmit dienas vēlāk viņš atkal devās ceļā ar to pašu nelaimīgo darba "Volkswagen" mikroautobusu un arī šoreiz tika pieķerts.

Likumsargi gribēja aizrādīt par nederīgo braukšanas atļauju un negaidīja, ka šoferis atkal būs piedzēries.

Vīrietim jāapmaksā vairāki brangi naudas sodi, un viņam liegts iegūt vadītāja apliecību. Par pilnu soda apmēru vēl lemj likumu sargājošās iestādes.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu