Rīgas modes nedēļas skates apmeklējuši aptuveni 10 000 cilvēku

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis, TVNET

Rīgas modes nedēļas skates apmeklējuši aptuveni 10 000 cilvēku.

Skates apmeklējuši arī vairāki Latvijā labi pazīstami cilvēki, piemēram, Rīgas mērs Nils Ušakovs, politiķis un uzņēmējs Mārtiņš Bondars ar sievu Ievu Bondari, Inese Šlesere, SIA «Dominikss» valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska, dziedātāji Jānis Stībelis un Linda Leen, televīzijas seja Ketija Šēnberga, Ieva Adamss un Renārs Zeltiņš, kā arī operas dīvas Ineses Galantes meita Diāna Galante.

Par Rīgas modes nedēļu interesējušies arī ārzemju žurnālisti. To apmeklējuši žurnālisti no Itālijas izdevumiem «Collezioni Donna» un «Vogue», no Krievijas izdevumiem «Fashion Collection» un «DC magazine», kā arī «Design42Day.com». Dizaineru skatēs piedalījušies arī iepircēji no Maskavas, Sanktpēterburgas un Viļņas.

Modes nedēļas noslēguma ballītē par vispieprasītākajām modelēm tika atzītas Anastasija Poteškina («Freyja»), Oksana Jesipenko («Dandy») un Jekaterina Survillo («Freyja»), kuras piedalījās 14 modes skatēs. «Grand Prix» ieguva Aleksandra Hiļčuka («Freyja»), piedaloties 16 skatēs.

Vēl līdz nākamā gada 3.janvārim darbosies Rīgas modes nedēļas un dizaina apģērbu veikala «Paviljons» tirdzniecības centrā «Riga Plaza» atvērtais «Pop-Up» veikals, kurā var iegādāties apģērbu un aksesuārus no aktuālās rudens-ziemas sezonas kolekcijām.

Rīgas modes nedēļas partneris, dizaina preču interneta veikals «www.CreativeLatvia.com», modes nedēļas laikā sniedza iespēju rezervēt tērpus līdz ar katras modes skates sākumu, tādējādi piedāvājot nopirkt dizaineru drēbes dažus mēnešus pirms to nonākšanas veikalos. Apģērbus no tikko prezentētajām dizaineru pavasara-vasaras kolekcijām būs iespējams iegādāties vietnē «www.CreativeLatvia.com» līdz 15. novembrim.

21. Rīgas modes nedēļa notika no 28. oktobra līdz 1. novembrim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu