Streļčenoks: Aizvadītajā vēlēšanu kampaņā bija tendence iesaistīties trešajā personām (9)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizvadītajā vēlēšanu kampaņā bija tendence iesaistīties trešajā personām, šorīt telekanālā LNT stāstīja Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītājs Jaroslavs Streļčenoks.

KNAB pārstāvis stāstīja, ka KNAB piefiksējis 74 trešās personas, kas vēlēšanu kampaņas laikā aicināja balsot par vai pret kādu politisko spēku vai politiķi.

Pirmsvēlēšanu laikā KNAB saņēmis 61 vienu sūdzību par iespējamiem priekšvēlēšanu pārkāpumiem, kā arī ap 300 lūgumus no partijām skaidrot dažādas situācijas, ko drīkst vai nedrīkst darīt priekšvēlēšanu aģitācijā.

Sākotnējās aplēses liecinot, ka neviena no partijām priekšvēlēšanu kampaņā nav pārtērējusi atļauto izdevumu limitu, taču pašlaik informāciju par iespējamiem pārkāpumiem Streļčenoks atteicās sniegt - vispirms vēl esot jāsagaida visu partiju atskaites, tad visu informāciju pārbaudīs un kopīgi publicēs ziņas par visu partiju iespējamajiem pārkāpumiem.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu