Jauna LG Direct Drive veļas mazgājamā mašīna (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LG Electronics (LG) tagad arī Baltijas valstīs piedāvā jaunu Direct Drive (tiešās piedziņas motors) A+ klases veļas mazgājamo mašīnu F1022SDR, kas izceļas ar vairākām svarīgām priekšrocībām.

Kaut gan veļas mazgājamo mašīnu ietilpībai ir tendence pieaugt līdz ar jaunu modeļu parādīšanos tirgū, tomēr vienlīdz aktuālas ir kompakta izmēra veļas mašīnas, kas neaizņem daudz vietas telpā, tomēr nodrošina ar ne mazāk plašām lietošanas iespējām, mazgāšanas programmām un kvalitāti. Jaunās A+ klases veļas mazgājamās mašīnas ietilpība un apmēri ir īpaši draudzīgi nelielām telpām. Jaunā F1022SDR Direct Drive (tiešās piedziņas motors) ir tikai 36 cm dziļa, un tās mazgāšanas ietilpība ir 4 kg.

Par spīti kompaktajam izmēram, F1022SDR ar tiešās piedziņas motoru spēj sacensties ar citu ražotāju līdzīgām, lielākas ietilpības veļas mazgājamām mašīnām, jo tās priekšrocības slēpjas tieši Direct Drive tiešās piedziņas motorā, kas nozīmē ne tikai teicamu izturību un jaudu, bet ilgtermiņā arī zemāku defektu rašanās risku, zemu trokšņa līmeni un mazāku vibrāciju veļas mazgājamās mašīna lietošanas laikā.

Direct Drive jeb tiešās piedziņas motors ir jaunākais tehnoloģijas sasniegums, kas motoru, siksnu un trīsi apvieno vienā izturīgā klusas darbības motorā, kas tieši piestiprināts tvertnei. Šajā motora sistēmā siksna un trīsis netiek atsevišķi izmantoti, tādējādi ievērojami samazinās defektu rašanās iespējas un iemesli un palielinās veļas mazgājamās mašīnas izturība. Turklāt motors, kas ir tieši piestiprināts tvertnes centrā, nodrošina ievērojami stabilāku balansēšanas sistēmu un samazina traucējošo vibrāciju līdz minimumam, neitralizējot nepatīkamus berzes radītus trokšņus. Līdz ar šo tehnoloģiju LG tiešās piedziņas sistēma ir tik izturīga, ka kompānija LG Electronics ir pirmais uzņēmums pasaulē, kas nodrošina šim motoram 10 gadu garantiju.

Jaunā veļas mašīna arī palīdz vēl vairāk taupīt energoresursus, jo tradicionāli tieši augstas vibrācijas laikā, centrējot veļu, veļas mazgājamās mašīnas patērē visvairāk enerģijas. Jaunā F1022SDR, tāpat kā visas LG Direct Drive veļas mazgājamajās mašīnas, arī šajā ziņā ir izņēmums. Tā kā vibrācijas līmenis praktiski nav jūtams, tas nodrošina arī ekonomiskumu tās darbībā.

Tomēr veļas mazgājamai mašīnai mūsdienās jāspēj vēl daudz vairāk, tāpēc jaunā ar LED displeju un 13 mazgāšanas programmām aprīkotā F1022SDR ietver sensoru tehnoloģiju, kas tās darbības laikā nosaka un regulē tvertnes līdzsvaru un pārmērīgu putu daudzumu. Arī tas ne vien ietaupa elektroenerģiju un ūdeni, bet arī nodrošina optimālu mazgāšanas rezultātu.

Visas Direct Drive veļas mazgājamās mašīnas ietver īpašo Pretalerģijas programmu, ko apstiprinājis Britu alerģijas fonds (BAF- Britis Allergy Foundation), izejot īpašus testus, piemērojot BAF standartus. Ir atzīts, ka tās ierobežo un likvidē alergēnus. Līdz ar to ikvienu veļas mazgājamo mašīnu, kuru apstiprinājis BAF un kuras izgatavo kompānija LG Electronics, var droši lietot cilvēki, kas cieš no astmas vai dažādām alerģijām. Turklāt funkcija Medic Rinse jeb Higiēniskā skalošana likvidē jebkādas mazgāšanas līdzekļa paliekas un citus alergēnus veļā, kas īpaši būtiski alerģiskiem cilvēkiem, kā arī bērnu veļas mazgāšanas laikā.

Latvijā LG Direct Drive F1022SDR piedāvā RD Electronics un Elkor veikali, un tās aptuvenā cena ir 290 LVL.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu