Slavenību diētu noslēpumi (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Arī modeles, aktrises un dziedātājas ir vien parasti cilvēki, kam arī dažreiz patīk ēst daudz, garšīgi un neveselīgi. Tomēr katrai ir arī savi noslēpumi, kā sevi uzturēt formā.

Žurnāls "Joy" apkopojis slavenu aktrišu diētas viltības.

Karmena Elektra: "Es vienmēr rūpīgi apskatu etiķeti - cukurs nedrīkst būt viena no trim svarīgākajām sastāvdaļām." Džesika Alba: "Es dienā izdzeru gandrīz divus litrus zaļās tējas. Vislabāk mačas tēju - smalkā pulverī samaltu zaļo tēju. Mana favorīte ir tēja ar pienu." Drū Berimora: "Lidojot lidmašīnā, es graužu žāvētus augļus un mandeles. Tie vienmēr jāēd kopā! Tad ķermenim ir sajūta, ka ir notiesāts kraukšķīgs cepumiņš." Kamerona Diaza: "Labāk ieturi mazas un biežākas maltītes nekā trīs kārtīgas!" Demija Mūra: "Plūmes palīdz atbrīvoties no apaļa vēdera!" Halle Berija: "Es vienmēr cenšos ēst tikai pusporcijas. Lielisks izgudrojums ir "yum yum" šķīvji, kur ietilpst tikai puse porcijas!" Renē Zelvēgere: "Saldētas vīnogas ir ideāla uzkoda! Tām nemaz nav tauku un tās ir ļoti atsvaidzinošas!" Nikola Kidmena: "Ēd desertu pusdienās, nevis vakariņās. Vielmaiņa naktī darbojas daudz lēnāk, un pudiņi vai šokolādes krēmi iespaido svaru daudz redzamāk!"

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu