Īsie matu griezumi – tiem, kas iet solī ar modi (13)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Leta/AFP

Nogriezt tik ilgi un rūpīgi ataudzētos matus uzdrošināsies vien retā. Tāpēc apšaubu to, ka šis trends izies masās, lai arī no tā kļūstot vēl pievilcīgāka. Atliek vien sapņaini aplūkot skaistules ar īsiem matu griezumiem.

Īss matu griezums vienmēr ir nedaudz inteliģentāks, akurātāks, izsmalcinātāks. Patīk jums tas vai ne, taču īss matu griezums mēdz būt daudz seksīgāks par garajām cirtām. Kad trešo reizi dzīvē kardināli saņēmos nogriezt matus, to nenožēloju ne minūti. Vien sapņos rādījās rudo matu cirtas. Frizūru psiholoģijā īpaši neiedziļinājos, bet izbaudīju ērtības un iespēju paeksperimentēt.

Jo, kad garums jau ir nogriezts, ikreiz, ierodoties pie friziera, jūs varat frizūru nedaudz pakoriģēt.

Galvenais īsajā matu griezumā – jums piemērotākais griezums. Meistars nav tiesīgs kļūdīties. Citādi ikdienas ieveidošana būs tikpat problemātiska kā ar gariem matiem.

Foto: Leta/AFP
  • Friziermākslas saīsinātās interpretācijas rudens-ziemas 2014-2015 sezonā pirmo reizi varēja novērot Moschino, Saint Laurent, Dries von Noten un Emporio Armani kolekciju skatēs.
  • Modīgākā īsā griezuma variācija, bez šaubām, ir bobs. Moschino frizieri-stilisti šoreiz piedāvā ļoti saīsinātu poniju un pietiekami lielu apjomu augšdaļā.
  • Runājot par īsiem griezumiem un sievišķīgajiem tēliem, jāatzīst, ka variācija ar īsiem deniņiem un augstu poniju ir labākais stilistu piedāvātais risinājums.
  • Ļoti savdabīgi un interesanti izskatās asimetrija. Vēl vairāk – vienīgi uz īsiem matiem tā izskatās patiesi stilīgi. Asimetriskos īsos griezumus 2015 caurvij izteikts glamūrs un pievilcība.
  • Ne mazāk radikāls griezums – bobs ar viļņiem. Lai izveidotu šādu frizūru, izmazgājiet matus, izveidojiet celiņu sānos un ieziediet matos nedaudz līdzekļa cirtu veidošanai. Sakārtojiet matus uz vienu sānu un nofiksējiet ar matu laku.

Neaizmirstiet, ka īss griezums ir labākā atjaunojošā procedūra.

Ja vēlaties kļūt jaunāka par pāris gadiem – nogrieziet matus!
Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu