Jo lielākas krūtis, jo mazāk prātiņa (47)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikas ķirurģisko klīniku doktori rausta plecus, nepārstājot brīnīties par sieviešu dabu: milzīgo silikona kalnu vietā dāmas arvien biežāk pasūta meitenīgi miniatūru formu un izmēru krūtis.

Kāpēc gan? Tikai tāpēc, ka grupa amerikāņu zinātnieku, kas nodarbojas ar piena dziedzeru vēža izpēti, negaidīti secinājusi, ka pastāv tieša saikne starp sievietes intelekta līmeni un viņas krūšu izmēriem: jo lielākas ir skaistules krūtis, jo vārgāka dāmas domāšana.

Silikona protēžu mode, kas savulaik pārvērta neskaitāmu sieviešu krūtis arbūzizmēru burbuļos, strauji plok. Un kā vēl! Katrai sevi cienošai pilnkrūšu īpašniecei gribas radīt intelektuālās Šāronas Stounas efektiņu. Bet kāda gan no tevis Šārona, ja virs vēdera slejas daiļrunīgs pašas stulbuma pierādījums?!

Slavenās amerikāņu “krūšu klīnikas” Mao ārsti nenogurstoši sveic dāmu izvēli par labu dievišķīgajām miniatūru proporciju krūtīm. "Daudzām sievietēm piena dziedzeru samazināšana operatīvā ceļā ir ne tikai vēlama, bet pat galēji nepieciešama!" apgalvo klīnikas vadošie speciālisti. Fakti liecina, ka 97% lielo krūšu nēsātāju tās ir sliktas pašsajūtas iemesls, 86% no viņām regulāri izjūt sāpes plecos, 78% - muguras augšējā daļā, 71 – kakla rajonā.

79 procenti no lielkrūšu īpašniecēm nav spējīgas noskriet pat 20 metrus, nemaz nerunājot par lielākām fiziskām slodzēm, apgalvo mediķi. Izklausās teju vai kā spriedums...

Komentāri (47)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu