TVNET palīdzības akcija skolēniem noslēgusies! Paldies visiem! (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Ikgadējā TVNET palīdzības akcija talantīgiem bērniem, kurā tika sniegts finansiāls atbalsts skolas lietu iegādei, noslēgusies. Vairāku desmitu ģimeņu atvases ar smaidu varēs doties uz skolu, lai pilnvērtīgi mācītos!

Latvijā aug daudz talantīgu bērnu!

Šogad TVNET organizētajai akcijai pieteica daudz skolēnu no visas Latvijas, kuriem bija ļoti nepieciešama palīdzība. Visu bērnu pieteikumos vecāki aprakstīja mazo censoņu talantus, mākslinieciskās un muzikālās dotības. Sirsnīgajām vēstulēm pievienoja ne vien bērnu fotogrāfijas, kurās varējām vērot spožas bērneļu prasmes, bet arī skolēnu liecības ar atzīmēm, mākslas darbus, diplomus un atzinības rakstus par sasniegumiem. Šaubu nebija – mūsu sabiedrībā aug neskaitāmi daudz talantīgu bērnu, kuriem diemžēl nereti talanta attīstība jāpamet novārtā, lai visus ģimenes ienākumus tērētu vien nepieciešamo skolas lietu iegādei.

Mazo censoņu talanti, kas neatstāj vienaldzīgu nevienu...
Mazo censoņu talanti, kas neatstāj vienaldzīgu nevienu... Foto: TVNET lasītāja foto
Tāpēc TVNET arī šogad centās atbalstīt ģimenes, dāvājot 100 Ls dāvanu kartes "Zvaigznes ABC" grāmatnīcās.

Tik daudz pateicības vārdu un prieka asaru!

Rūpīgi izskatījuši pieteikumus, mēs, TVNET kolektīvs, izvēlējāmies ģimenes, kurām visvairāk nepieciešams atbalsts. Jāatzīst, viegli nebija, turklāt vēl smagāk bija tad, kad saprati, ka visām ģimenēm palīdzēt nav tavos spēkos.

Mēs vēlamies teikt lielu paldies visiem, kas pieteicās, jo zinām, ka bieži lūgt palīdzību ir ļoti grūti... Ir nepieciešams spēks, lai mestu kaunu pie malas un uzdrīkstētos runāt par grūto finansiālo stāvokli.

Paldies arī skolotājām, kaimiņiem, ģimenes paziņām, kuri nespēja palikt vienaldzīgi un mums pastāstīja par šiem bērniņiem! Šo labo darbu mēs paveicām kopā!

Apzvanot ģimenes, lai pavēstītu, ka tieši viņiem būs iespēja saņemt atbalstu, bieži klausulē izdzirdējām ne vien prieka saucienus un sirsnības pilnus pateicības vārdus, bet arī klusumu, kas radās no aizkustinājuma... Kopā ar ģimenēm baudījām šo mirkli, kad izsapņotā iespēja top par realitāti. Atzīsimies, ka nereti šo ģimeņu emocijas lika arī mums pašiem nobirdināt pa laimes asarai!

Dažbrīd dzīvē notiek neticamais un brīnumi var atgadīties ar katru, ja ticam un vairojam labo!

Paldies par krājumiem ziemai!

TVNET redakcija šajās dienās ir kā saules gaišuma pielieta, jo nāca ģimenes, kuras vēlējās arī mums ko dāvāt! Mazie ķipari steidza pie mums ar konfekšu kasti, kas bija lielāka par pašu, tika nesti veltījuma zīmējumi. Ģimenes dāsni dalījās ar mums rudens veltēs no pašu dārziem.

Paldies par vitamīniem, kurus ik dienu ieguvām no atnestajām plūmēm, āboliem, bumbieriem! Paldies arī par pašu vāktajām tējiņām un marinētajiem gurķīšiem!

Šīs, lai vai tikai ēdamas lietas, mums nozīmē daudz! Arī tad, kad jau aiz loga pirmās ziemas dejas dejos sniegpārsliņas un sals jau kniebs degunā, mēs, baudot jūsu nestos krājumus ziemai, atcerēsimies šīs lieliskās emocijas!

Diemžēl mums nebija iespējas aizbraukt pie visām ģimenēm, lai personiski nodotu dāvanu kartes, tomēr pie dažām mēs devāmies. Gaidiet sirsnīgu reportāžu no brauciena pie Vīksnu un Markovsku ģimenēm.

Lai jums visiem izdodas un mazajiem skolēniem izcilas sekmes mācībās!

Lai talantīgajiem bērniem šis macību gads nes izcilas sekmes!
Lai talantīgajiem bērniem šis macību gads nes izcilas sekmes! Foto: TVNET lasītāja foto
Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu