Kā izkāpt no auto, neparādot biksītes (40)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Protams, uz vīriešiem konkrētie padomi attieksies tikai īpašos gadījumos, tomēr dāmām autobraucējām vai pasažierēm tie būs noderīgi.

Mēģinājums glīti izkāpt no auto, kad mugurā ir tikai šaura kleitiņa un īsi svārciņi, iegāzis ne vienu vien sabiedrībā pazīstamu sievieti vai šovbiznesa zvaigzni. Piemēram, pirms salīdzinoši neilga laika visai pasaulei. Problēma tātad ir aktuāla, un daži padomi, kā no neveiklām situācijām izvairīties, par ļaunu nenāks (padomi neattiecas uz sievietēm, kas gatavas sevi izrādīt vienmēr un visur).

1. Pirms durvju atvēršanas sakārtojiet sava tērpa augšdaļu un svārkus.

2. Ja esat izvēlējusies minisvārkus, nostiepiet tos lejup, lai cik vien iespējams nosegtu augšstilbus. Savukārt, ja jums ir gara kleita, pārvelciet to pāri ceļiem, bet lieko audumu ievelciet dziļāk salonā, lai pati tajā nesapītos.

3. Atveriet durvis tik tālu, cik stiepjas jūsu roka. Neizliecieties ar ķermeņa augšdaļu no auto, tomēr pārliecinieties, ka durvis ir pietiekami plaši atvērtas, lai izkāpšana būtu gracioza. Apsveicami būtu, ja jums palīdzētu kāds kavalieris.

4. Izkāpjot no auto, turiet ceļus sakļautus. Svarīgi, lai jūs uz zemes vispirms noliktu ārējo kāju un, cenšoties ceļus noturēt kopā, otru tai blakus. 5. Ja jūsu svārciņi ir ļoti īsi, aizsedziet intīmās ķermeņa daļas ar rokassomiņu vai citu pietiekami lielu aksesuāru, piemēram, šalli.

6. Varat pamēģināt arī sakrustot kājas, kāpjot ārā no auto. Šārona Stouna (attēlā) lieliski parāda kā tas darāms.

7. Parādīt biksītes ir mulsinoši, taču vēl nepatīkamāk ir sasist galvu, tādēļ vienmēr atcerieties, ka arī automobilim ir griesti.

8. Pārliecinieties, ka, pieceļoties kājās, stāvēsit stabili, jo pirmais solis uz nelīdzena trotuāra augstpapēžu kurpēs var būt graujošs.

Pat tad, ja ievērosit visus šos padomus un ikreiz piedomāsit par pareizas izkāpšanas pamatprincipiem, jums var sanākt netīšām parādīt savu veļu, tādēļ pārliecinieties, ka tā vienmēr ir tīra un nevainojama. Savukārt, ja jūsu skatījumā biksītes patiešām ir nevajadzīgs apģērba gabals, vienmēr atcerieties sevi sakopt.

Komentāri (40)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu