Dabas Dobe: gripas profilaksei jālieto dabas produktu trieciendeva (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dabas Dobe - uzņēmums, kas Rīgas un Rīgas apkārtnes iedzīvotājiem piedāvā ekoloģisku pārtikas produktu piegādi uz mājām, iesaka ikdienā intensīvāk lietot veselīgus un tradicionālus dabas produktus.

Cilvēkam ir doti pašas dabas auklēti un briedināti augi, ar kuru palīdzību var izvairīties no saaukstēšanās. Der atcerēties, ka apkārtklejojošie vīrusi pieķeras tikai tad, ja mums ir kādi robi imunitātes sistēmā. Dabas Dobe piedāvā tradicionālus dabas produktus, kas palīdz šos robus aizlāpīt: Ķiplokus un jaunos sīpollociņus; Dzērvenes un brūklenes medū; Svaigi spiestu rutku sulu ar medu un svaigi spiestas citu dārzeņu sulas (biešu, burkānu, ķirbju); Zāļu tējas ar augiem, kas stiprina imunitāti, - ehināciju un meža avenēm; Ziedputekšņus medū, kas ir izcils dabisko vitamīnu avots; Siltiem ziemas padzērieniem – cidoniju sīrupu un dažādu ogu sīrupu ar veselām upeņu un melleņu ogām.

Šī ir minimālā dabas produktu tieciendeva, lai pasargātu sevi no gripas apdraudējuma. Produkti ir audzēti bioloģiskās zemnieku saimniecībās un sagatavoti bez jebkādām pārtikas piedevām vai konservantiem.

Tā kā pilsētnieki ikdienā veikalos daudzus no šiem produktiem iegādāties nevar, Dabas Dobe piedāvā lielisku alternatīvu. Dabas Dobes pārstāve Karīna Janova: „Ne visi no mums ir tik prātīgi un sarūpējuši zāļu tēju un medus burciņu vasaras gadatirgū. Ziemā, kad šie produkti visvairāk vajadzīgi, tie nav pa rokai. Pateicoties Dabas Dobei, gadatirgus sortiments tagad ir pieejams visu cauru gadu.”

Ekoloģisku pārtikas produktu piegāde uz mājām pieejama Rīgas un Rīgas apkārtnes (Jūrmalas, Siguldas, Ādažu, Ogres) iedzīvotājiem. Ar pilnu sortimentu var iepazīties Dabas Dobes mājas lapā www.dabasdobe.lv, tupat var arī veikt produktu pasūtināšanu. Ekoproduktu piegāde uz mājām ir bez maksas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu